Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj02.08.2012, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumland yazmış:
Güzel valla Smile Linux alt yapılı.Programlar vs. hızlı açılıyor.Hem görsellik yönünden hemde performans yönünden harika Smile Herkese öneriyorum.Tek kötü yanı exe açmıyor, wine yazılımıyla exe leri açabiliyorsunuz ama.Ayrıca deposunda 40.000 küsür program var.

701 mb 20 dakika da indi
Mesaj02.08.2012, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

kurmayın ubuntu tavsiye etmem windows uda değişmem linux un hiçbir işletim sistemi güzel değil bence görselliği bırakın ilk başta performansı iyi olabilir ama ilerde çok problem çıkarır ben söyleyeyim
Mesaj02.08.2012, 09:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Donanımdan donanıma farklılık gösterebilir.Bende linux'u ilk denediğimde 100lerce sorun çıkarttı boot ederken vs. Şimdi ubuntu kullanıyorum gayet memnum.Haa bide ubuntu kurunca normal şimdiki kullandığınız sistem silinmiyor.W7 kullanıyorsan onun yanına kuruyor.Ben beğendim şahsen. Smile
Mesaj02.08.2012, 10:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Linux'un yanında windows denemez fakat linux sıradan bir kullanıcı için kullanılmamalıdır windowsda çalışan çoğu program çalışmaz yazılım tabanları farklıdır linux piton tabanında yazılmış hızlı ve görsellik açısından üst düzey bir işletim sistemidir açık kaynaklıdır isteyen alıp geliştirebilir. Fakat program kurulumları vs... farklıdır. Windows installer desteklemediği için bir çok program kurulamaz veya zor kurulur. Linux'u sıradan kullanıcılara tavsiye etmem. Fakat benim gibi eğer güvenlikle vs uğraşan varsa linux velinimettir Wink

Tünaydın Smile ,
Muhammet Dilmaç,

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj02.08.2012, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

Adam Olacağıma Söz Veriyorum, He Ağzımıda Düzeltecem...

@Paylasim61

En son terbiyesizadam3 tarafından 02.08.2012 10:17:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.08.2012, 10:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

Naber arkadaşlar nasılsınız Smile

En son terbiyesizadam3 tarafından 02.08.2012 10:21:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Mesaj02.08.2012, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Şimdi wine uygulaması indirecem exe leri çalıştırabiliyormuşuz.Paylaşım61 bu kaynak kodlarını nerden buluyoruz? Yani sistem çalışır haldeyken biyelerini değiştirmek mümkünmü?
Mesaj02.08.2012, 10:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

tumland yazmış:
Şimdi wine uygulaması indirecem exe leri çalıştırabiliyormuşuz.Paylaşım61 bu kaynak kodlarını nerden buluyoruz? Yani sistem çalışır haldeyken biyelerini değiştirmek mümkünmü?

2-3 Arkadaşım kendileri bizim gruba özel bir işletim sistemi yapmışlardı linuxda hatta laptopumda o yüklüydü fakat hdd yandı tekrardan alacam dediğim gibi arkadaşlarım yaptı benim o konuda tam detaylı bir bilgim yok araştırmak veya onlara sormam gerekir ki onlarda azerbaycana gittiler iş gereği. Sanal makina tarzında birşey kurulup çalıştırılması mümkün olabilir. Doğrudur yani vardır öyle birşey. Ayrıca linuxun kendisinde cracker var bak unutma adsl şifrelerini brute force yöntemiyle kırıyor .d

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj02.08.2012, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Günaydın arkadaşlar Nasılsınız Question Smile

Mesaj02.08.2012, 11:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:

Yazar olursaniz.. Iyi satarsiniz bunu belirtmek isterim. Twisted Evil

Ben sizi düsünerek kesinlikle bir cümle yazmadim.

Fakat ûstünüze alinmisiniz bu kimin kabahti oldugunu düsünmelisiniz.!

Komple teorileriyle hedef alarak gercek disi hikayelere izin verilmeyecektir.

Bir sikayetiniz varsa support-tr( at )webme.com adresine bildiriniz, (at) yerine @ olarak düzenlemeyi unutmayiniz.

Bu mesajimdan sonra bu konu hakkinda tek virgül gönderen degerli kullanicilarimiz icin gerekli islemler baslatilacaktir..

Hic kimseyi yargisiz infaz misali yedirmem,

Yazmadan önce iki kere düsünün. Forum propoganda forumu degildir..

Kisisel sorunlarinizi özel mesaj sistemi araciyla cözünüz...

Yeri BURASI degildir...!
:

Hakan bey mi üstadım? Güldürmeyin beni.
Benim önüme çıkan engellerden en büyüklerinden biride şu support-tr(at)webme.com un başında duran kişi. Bilemiyorum belki görevini yapıyor ama forumda tanıdığım kişilere destek yerine köstek olduğuna bizzat şahit oldum.
Bilirsiniz, tartışmayı çok severim. Ortalık fazlasıyla karışmış gözüküyor. Ben söyleyeceğimi uzun satılara döktüm bana geri dönüş yapan olmadı. Bundan sonrası beni ilgilendirmez.

@Vahap, seni burada görmek gerçekten beni sevindirdi.

@paylasim61, senide tebrik ederim dostum. Zamanında bir çok proje girişimimiz başarısız bir şekilde son bulmuştu sanırım. Eğer doğru hatırlıyorsam.

Bin düşümdün bin yazdım ve şimdi "Hic kimseyi yargisiz infaz misali yedirmeden" gerekli işlemleri başlatmanızı dilerim.

İyi günler.
"Bugün pagerank güncellemeleri başladı arkadaşlar, prchecker'dan bir bakın"

Mesaj02.08.2012, 12:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Herkeze İyi Günler.

Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Mesaj02.08.2012, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

halegend yazmış:
Herkeze İyi Günler.

İyi günler

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Mesaj02.08.2012, 12:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

terbiyesizadam3 yazmış:
Adam Olacağıma Söz Veriyorum, He Ağzımıda Düzeltecem...

@Paylasim61

Very Happy

Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
Mesaj02.08.2012, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

İyi günler arkadaşlar bişey soracağım bugün tasarımımın css ve tasarım altı bölümü gitti üstündede sadece mnü ile 468x60 reklam alanı kaldı neden acaba o yüzden tasarım değiştirdim

2 yaşına gırıyoruz!
Mesaj02.08.2012, 12:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

teknoesinti yazmış:
İyi günler arkadaşlar bişey soracağım bugün tasarımımın css ve tasarım altı bölümü gitti üstündede sadece mnü ile 468x60 reklam alanı kaldı neden acaba o yüzden tasarım değiştirdim

Resimler silinmiş olabilir Rolling Eyes
Önceki mesajları göster: