Yazar |
Mesaj |
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
06.12.2008, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
turcoyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.02.2009, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: banner |
|
|
yaw arkadaşlar ben banneri yaptım,upload ettim,siteme de koydum,fakat bannerin sol üst köşesinde sarı bir bant ve bazı yazılar war bunu nasıl yok ederiz?banner anasayfada.bi bakın ne demek istediğimi görün ______________
http://www.turcoyun.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
arkasiradakiiler
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2009, 05:48 (UTC) Mesaj konusu: paylaşım için Teşekkürler |
|
|
paylaşım için Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
thiefvshunter
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
fghfghfgh
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.02.2009, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylaşım için tşkler
En son fghfghfgh tarafından 13.04.2009 13:21:48 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
21.02.2009, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: <p><embed src="flash url buraya" type="application/x-shockwave-flash" play="true" loop="true" menu="true"></embed></p>
Kodun ıcındeki flash url buraya yazan yere flash urlnızı yapıştırın. |
|
↑
|
|
|
-
genelmerkezim
Aktif Üye
|
22.03.2009, 18:14 (UTC) Mesaj konusu: s |
|
|
teşekkürle anlatım için ______________ BenimSitem1993 => Forum imza boyutunuz 468x60 ebatlarından büyük ve 3 satırı geçtiğinden düzenlenmiştir. |
|
↑
|
|
|
-
knightfotolari
Aktif Üye
Konum: Html Kodlar Private Serverlar Css Tasarımlar Photoshop Dersleri Burda
|
23.03.2009, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zor yaws kullanamadım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ingilizcebil
Acemi Üye
|
04.04.2009, 14:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş link yok ortalıkta? |
|
↑
|
|
|
-
html-reklam
Acemi Üye
|
07.04.2009, 22:53 (UTC) Mesaj konusu: paylaşımın harika özellikle yeni başlayanlar için |
|
|
hocam senin gibi paylaşım yapan arkadaşlar oldukça inanıyorum internette paylaşım keyif verecek umarım tanışırızda... siteni ilk kurduğunda mesaj atmıştın ama ben forum olayına vakitsizlikten fazla yoğunlaşamıyorum. engin bilgilerinden esinlenilmesi dileği ve temennisiyle antalyaya selamlar saygılar...
|
|
↑
|
|
|
-
kerimdj
Uzman Üye
|
13.04.2009, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: paylaşımın harika özellikle yeni başlayanlar için |
|
|
html-reklam yazmış: hocam senin gibi paylaşım yapan arkadaşlar oldukça inanıyorum internette paylaşım keyif verecek umarım tanışırızda... siteni ilk kurduğunda mesaj atmıştın ama ben forum olayına vakitsizlikten fazla yoğunlaşamıyorum. engin bilgilerinden esinlenilmesi dileği ve temennisiyle antalyaya selamlar saygılar...
düşüncelerin için teşekkür ediyorum..inşallah teknolijinin getirdigi progrmları sizlere en kolay yoldan anlatmak adına bir çalışıyorsak iki çalışacagız..sevgiler saygılar.. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
erguvani
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
erguvani
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
harbitube
Acemi Üye
|
25.04.2009, 08:23 (UTC) Mesaj konusu: aa |
|
|
sağol |
|
↑
|
|
|
-
49wet
Acemi Üye
|
25.07.2009, 08:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşşekkür ederim kardeş ______________ knight online ıd:nextcombo lwl:60 server:beramus |
|
↑
|
|
|
|