meraba arkadaşlar ben yorumları ve forumu açtım ama 2 sinide beceremdim
yorumları açıncalltta istedigin sayfada yorum ayarla dior ama onu bulamadım bide forum yapıyorum ama forumda konu başlıgına basınca böyle bir konu açılmadı dior lütfen yarım edin bilginiz varsa
[quote="Hilelersizden"] meraba arkadaşlar ben yorumları ve forumu açtım ama 2 sinide beceremdim
yorumları açıncalltta istedigin sayfada yorum ayarla dior ama onu bulamadım bide forum yapıyorum ama forumda konu başlıgına basınca böyle bir konu açılmadı dior lütfen yarım edin bilginiz varsa
arkadaşlaröcelikle hayırlı olsun yeni sitenzi ama ben eski indexsini kaldirmak istiyorum fakat kaldiramiyorum görünmüyo yenisidee koyuyorum hala eskisi adresde var degişiklik yapmamiş yardim edemisiniz yada resimli bi anlatın yaparmisnzi, lütfen tşkler
Yeni Tasarım Çok güzel fakat , siteler için yeni tasarımlar ekleseniz fena olmaz.
Clean ve Flexible yeni tasarımlar olduğunu hatırlatmalıyım.
Ayrıca bu tasarımlardan farklı tasarım kullanmak isteyen css design tasarımını seçebilirsiniz.
Ve çizim yaparak profesyonel bir şekilde kendi çizdikleri tasarımları kodlayabilirsiniz. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.