Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.01.2010, 23:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

defol git kardesım işine
Mesaj09.01.2010, 23:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir şey söyledim yanıt hâla gelmedi Smile

eyvallah diyeyim.

Peki düşünelim birazcık ysnsen ;

HABER Sitesi koca bedava-sitem'de 3 tane katıldı diyoruz.Peki kategoriler "çoğunluğa göre"belirlenmiyormuydu?

benmi yanlış hatırlıyorum?

yanlış hatırlıyorsam affola.

Ben burada seçilmediğim için yargılamıyorum.birçok iyi sitenin hakkı yendiği için yargılıyorum.eleştiri herzaman iyidir.yanlışları düzeltir bunu da biliyoruz.

Merak ediyorum cevaplarınızı merak ediyor cevaplamanızı ümid ediyorum.

Haber sitesi seçme zorunluluğu varmıydı?
Dizi & Fan Sitesi seçme zorunluluğu varmıydı?
Örnekler listesine bakacak insanlar içeriğemi tasarımamı bakarlar?
Spor sitesi denilenler var Very Happy gülme krizine girenler var

Ciddiye alıyorum.Ciddiyetimi ön planda tutuyorum ysnsen hocam ; Bu yarışma proje aşamasındayken bunlar böylemi konuşuldu?

İşin içinden çıktım diye bunlara göz yumacağımmı sanıldı?
Moderatörkende hak yenilmesine göz yummadım.Şimdide yummayacağım...Nasıl bıraktıysam öyle devam etmesini de bilirim hocam...Siz BYQRAPHİX'i Pes eden adam silüetinden çıkartın artık.Şizofrenizm yaratmayın kafanızda.By Qraphix bu olmak değil By Qraphix ; pes eden adam değil,3-5 çapulcuyu arkaya alıp ilerleyen bir adam değil,byqraphix'in geçmişi var.geleceği de olacak.Bunu kimse engelleyemezde ... Bunu sizde biliyorsunuz.Burada 3-5 sitesini banladığınız adamlara daha önce cunobag'in de dediği gibi "her site için tek kişi"olarak bakılmalı.Sizin 1 kişinin tüm sitelerini banlama hakkınız yok hocam.eleştiriyor diyerek "siteyi sildirme"hakkınız yok hocam.

Eğer bunca kişinin "vebal"kavramını çiğneye biliyor haklarını yiyebiliyorsanız buyrun hodri meydan...

Ha bu mesajı hakaret,küçük düşürme olarak algılamayınız.Bu mesaj eleştiri dir ... Ve eleştiriler kabul edilmelidir -ki hatalar bulunabilsinler.

Cevaplarınızı dört gözle bekliyorum...

Teşekkürler

BYQRAPHİX | Geçmişini unutanlar onu yeniden yaşayamazlar hocam...

Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj09.01.2010, 23:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben ysnsen'le özel mesajlarımda bir tane hakaret yok.. Banladı diye sadece şu vardır; ''aç banımı'' dedim.. Onuda emir olarak algılamış. Özür diledim ama ''tükürdüğümü yalamam'' gibi bir mesaj aldım. Bende dedim o zaman; kustuğunu yala.. Kimse kusura bakmasın. Yetki var diye ben laf altında kalacak değilim. Neyse Net-tr sitem banlanmış olabilir. Ama çıkıpta bütün sitelerimi banlaması yanlış.. Ben o sitelerle Forum'da yardım edebilirim, sitemin reklamını yapabilirim.. Vebali çiğnenemez. Bunun üstüne üstlük, kustuğunu yala mesajından sonrada ''siten silinecek'' mesajını aldım. Soruyorum; Neye güvenerek bunu söylüyorsun? Bende şunu söyliyeyim; Benim sitem silinirse bu işin içinde birşey vardır, şüphe ederim. Silenecek birşey yapmadım çünkü! Ysnsen; Sen benim mesajımı yayınladın. Ama unutma sende bana demiştin; Geçmişine gözat önce.. Ben ne dedim? Ben geçmişime göz atarım, geçmiş geçmiştir.. Sende geleceğine göz at ki haksızlıklara göz yumma.. Bende senin attığın mesajı yayınladım ama silindi.. Veya başka bir mod silmiştir bilemiyeceğim.. Ben sana ne dedim? Başka sitelerimi banlamaya hakkın yok. Sen ne dedin? İŞİME KARIŞMA! Hani derler ya şu mal senin diye içinede yap diye.. Aynı bu misal. Yetkin var diye istediğini yap! Biz bu Forum'da tartışma olmasın diyoruz.. Ama engel olunuyor, soğutuluyor.
Ben size en büyük erdemliğimi özür dileyerek yaptım.. Ama siz ters cevap verdiniz.. Önemli değil. İnsanlığımı yaptım.. Yetki sizin olsun!

Cunobag keşke Forum'un şu halini görseydi.. Ki belki görüyordur..

byqraphix yazmış:
.Burada 3-5 sitesini banladığınız adamlara daha önce cunobag'in de dediği gibi "her site için tek kişi"olarak bakılmalı.Sizin 1 kişinin tüm sitelerini banlama hakkınız yok hocam.eleştiriyor diyerek "siteyi sildirme"hakkınız yok hocam.

Her zaman için demişimdir. Eski mesajlarımda.. Eleştiri yasak! Görüş yasak! Bugün işte bu yanlışı yaptım.. Ama Forum'lar ne için açılmıştır o zaman sorarım.. Burası teknik bir Forum olabilir. Ama hiç mi görüş gelmiyecek? sorarım.. Eski bir Moderatör'ün böyle mesajlar yazması gurur verici. Böyle dürüst insanlar lazım işte bize..

Umarım bu mesajı da silmezsin ysnsen..
Mesaj10.01.2010, 00:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

kitaps.tr.gg ve byqraphix.tr.gg katılıyorum sizlere arkadaslar sen görevini bırak baskaları devir alsın ysn herkezi banlamaya hakkın yok sitelerini silmeye hakkın yok diger modatörleri forumda görmüyorum ama SONSAHNE işini layıkıyla yerıne getırıyor ve sendende ıyı yapıyor
Mesaj10.01.2010, 00:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

istanbulhatti yazmış:
kitaps.tr.gg ve byqraphix.tr.gg katılıyorum sizlere arkadaslar sen görevini bırak baskaları devir alsın ysn herkezi banlamaya hakkın yok sitelerini silmeye hakkın yok diger modatörleri forumda görmüyorum ama SONSAHNE işini layıkıyla yerıne getırıyor ve sendende ıyı yapıyor

Arkadaşım burda mesele o iyi yapıyor, şu kötü yapıyor, bu bıraksın, o gelsin değil.. Haksızlığı, yapılan yanlışlığı söylüyorum ben.. O burada Moderatör olmuşsa elbet iyi birşeyler yapmıştır ki olmuştur.. Onu bizim değerlendirmemiz yanlış olur.. Ama beni bütün kullanıcı adlarımla banlayıp, sitemin silinmesine kadar hakaret etmesi bir moderatöre yakışmayan şeyler.
Mesaj10.01.2010, 00:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

istanbulhatti yazmış:

istanbulhattı ; teşekkür ederim.yanımdasın aynı şekilde net-tr'ye de teşekkürler.

Arkadaşlar ben burada kendimi yüceltmeyi yada moderatörleri kötülemeye gelmedim.yada yazmadım.Yanlış anlaşılmak istemem.

Sadece eleştirelim Smile

Mesaj10.01.2010, 00:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

benı istıyorsa banlasın herzaman haklının yanındayım ben bizlerede hak verılse bu konuyuda uzatmasak
Mesaj10.01.2010, 00:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunlar iyi
Alıntı:
steams
piriketseverler
bilgiliwebnet
wolfsvadisi

gerisi yalan.........
Mesaj10.01.2010, 00:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

kimse yanlış anlasılmak ıstenmez ama bızim burda yazdıklarımız yanlış anlasılıyor sonra banlanıyoruz
Mesaj10.01.2010, 00:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

fenerlininsitesi yazmış:
bunlar iyi
Alıntı:
steams
piriketseverler
bilgiliwebnet
wolfsvadisi

gerisi yalan.........

Sorun da o yalan olan tarafta Smile

Bunların içerisin de en adam akıllısı en başta ;

piriketseverler
daha sonra
steams
daha sonra
wolfvadisi
dahasonda da ; bilgiliwebnet gelmiyor... Çünkü hyperend'in tasarımını kullanmış içerik zaten belli Sad

adam akıllı sadece 3 site var.10 site seçildi ve sadece 3 site...

Mesaj10.01.2010, 00:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok ben onları sıraya sokarak koymadım ama diğer dediğiniz site başka bir sitenin içeriğini düzenleyerek yapmışsa o zman 3 iner tabi
Mesaj10.01.2010, 03:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

onderteam yazmış:
soruyorum yazmış:
kazanmak için tasarımı değiştirmek şart mı ?

Senin sitene göre evet!.. Çünkü hiç tasarıma dokunmamışsın.Güzel şık duran bir tasarım bulup editlemen gerekecek. Wink

e yani..
Mesaj10.01.2010, 03:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
fenerlininsitesi yazmış:
bunlar iyi
Alıntı:
steams
piriketseverler
bilgiliwebnet
wolfsvadisi

gerisi yalan.........

piriketseverler
daha sonra
steams
daha sonra
wolfvadisi
dahasonda da ; bilgiliwebnet gelmiyor... Çünkü hyperend'in tasarımını kullanmış içerik zaten belli Sad

bariz..
Mesaj10.01.2010, 07:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

yusufck18 yazmış:
byqraphix yazmış:
fenerlininsitesi yazmış:
bunlar iyi
Alıntı:
steams
piriketseverler
bilgiliwebnet
wolfsvadisi

gerisi yalan.........

piriketseverler
daha sonra
steams
daha sonra
wolfvadisi

bariz..

Arkadaşlar Neyin kavgasını yapıyorsunuz ben el emek verdım sıteme 4 adet tasarımı bir sitede birleştirmid
2. ysnse Moderatör'ümüz Webme'de Bir Çok Çalışmasını Gördüm
3.Paylaşamadıgınız Konu Ne Arkadaşlar
4. Moderatörler Kafasına Göre Site Banlamazlar << Bir Sebeb varkı banlıyacak
5. Herkese iyi günler
Mesaj10.01.2010, 07:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Acıkcası Moderatörlerimize Fazla Yuklenmeyelım Bu Konuda Wink
Önceki mesajları göster: