Yazar |
Mesaj |
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: evhollow yazmış: informess yazmış: Sonuçlar pekte beklediğim gibi olmamış. Ama seçilen siteler'de güzel siteler. Moderatör'ler bu siteleri uygun görmüşler. İtiraz eden arkadaşları anlayamıyorum. Seçilen siteleri tebrik ediyorum.
Anlayamıycak bişey yok seçilenlerden memnunsanız başarılar dileyip geçin başkalarına laf çarptırmanın bir anlamı yok.. İtirazımızı yetkilileri ilettik onlardan da gerekli cevapları aldık ve konu kapandı ve zaten bu sizi ilgilendirmeyen bi konu bu yüzden bişey anlamanızda beklenmiyo..
İstersen 44785 kere itiraz et. Sonuçlar değişmeyecek!
Değişse Ne Olacak Ki.
Örnek Site Oldun Diyelim. 6 Ay Sonra Kalkacak Sonra Bu Mesajların Ne Kadar Gereksiz Olduğunu Keşke Yazmasaydım Zaten 6 Ay Sonra Örnek Siteler Arasından Çıkarılacağım Bu Mesajları Sırf 6 Aylık Reklam İçin Yazmışım Diyecek. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htlmkodes
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: sonucları degıstırmıyorlarsa 50 ile 100 sitelerden nıye vazgecmışler ama bılmıyorlarmış neden vazgectıklerını yasın bey
Ya Siz tr.gg Nin yarışmasını boşverin Siz benim sitemin Birincileri olun hit gelmesede fazla Haksızlık ortada varmı var cok acık görünüyor. Aslında her zamanki oldugu gibi |
|
↑
|
|
|
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: sonucları degıstırmıyorlarsa 50 ile 100 sitelerden nıye vazgecmışler ama bılmıyorlarmış neden vazgectıklerını yasın bey
Burda Önemli Olan İlk 10 Sitenin Seçilmesi.
50-100 Diye Seçip Zaman Kaybedeceğimize Direk 10'u Seçelim Olsun Bitsin Demişlerdir.
Bu Kararı Ortak Mı Aldı Modlar, Yoksa Tek Bir Kişinin Düşüncesimiydi. ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım ben senin yazından hiç bişey anlamıyorum
cevabını veriyorum hala tekrar soruyorsun ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peki Bu Yarışmaya HAVA DURUMU Sitesi Katılmış Olsaydı Hangi Katagoriye Seçilecekti. ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
ysnsen
Uzman Üye
|
09.01.2010, 22:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodhaber yazmış: Peki Bu Yarışmaya HAVA DURUMU Sitesi Katılmış Olsaydı Hangi Katagoriye Seçilecekti. ?
genele alınabilirdi.
eğer devamlı güncel ise haberlerede girebilirdi. Hava durumu haberleri gibi. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ysnsen yazmış: xxkodhaber yazmış: Peki Bu Yarışmaya HAVA DURUMU Sitesi Katılmış Olsaydı Hangi Katagoriye Seçilecekti. ?
genele alınabilirdi.
eğer devamlı güncel ise haberlerede girebilirdi. Hava durumu haberleri gibi.
Tamam.
Neyse Ben Az P.E.S. Oynayım. Kafam Dağılsın. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eadesign
Acemi Üye
|
09.01.2010, 22:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ha 10 ha 50 ha 100 ne fark eder.Ödülünüzü ney ?
Örnek site yarışmasının birincisisiniz. Bir sıkımlık diş macunu kazandınız. |
|
↑
|
|
|
-
istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 22:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabii cvp bulamıyorsunuz sorularıma nasıl bır karar verıyorsanız |
|
↑
|
|
|
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 23:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: tabii cvp bulamıyorsunuz sorularıma nasıl bır karar verıyorsanız |
|
↑
|
|
|
-
istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 23:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xxkodhaber yazmış: istanbulhatti yazmış: tabii cvp bulamıyorsunuz sorularıma nasıl bır karar verıyorsanız
Ya Tamam Sen Benim Gönlümde 1. Sin Bu Daha Değerli.
Konu Daha Fazla Uzamasın.
BAK BANA AGIZIMI ACTIRMA SİTE FALAN DINLEMEM SİLİNİRSE SILINSIN TMMI UMRUMDA OLMAZ |
|
↑
|
|
|
-
istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 23:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
DÜZGUN KONUŞŞ |
|
↑
|
|
|
-
xxkodhaber
Acemi Üye
|
09.01.2010, 23:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istanbulhatti yazmış: xxkodhaber yazmış: istanbulhatti yazmış: tabii cvp bulamıyorsunuz sorularıma nasıl bır karar verıyorsanız
Ya Tamam Sen Benim Gönlümde 1. Sin Bu Daha Değerli.
Konu Daha Fazla Uzamasın.
BAK BANA AGIZIMI ACTIRMA SİTE FALAN DINLEMEM SİLİNİRSE SILINSIN TMMI UMRUMDA OLMAZ
Tamam Gel Bana Küfür Et.
Hadi Bekliyorum. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istanbulhatti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.01.2010, 23:09 (UTC) Mesaj konusu: |