Bilgi Teknolojileri İletişim Merkezi ile yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle sayfanıza yüklemiş olduğunuz resimler yaklaşık olarak iki haftadır sitelerinizde gözükmemekte.
Konuyla ilgili olarak yetkili mercilerle görüşmelerimiz devam etmekte ve sorunun giderilmesi için çalışmaktayız. Bu süre zarfında resimleriniz maalesef görüntelenemeyeceği için, sizlerden herhangi bir ek işlem yapmamanızı rica ederiz.
sayın adminler neden bu sorunun çözümü ve çözümsüzlüğü hakkında bir açıklama yapmıyorsunuz?Bir ayı geçen bir zamandır ses yok.zaten devletle ne pazarlığı olacak engellemişse olay bitmiştir.soruna neden olan yani yasaklama nedeni olan resimler her neyse webme sitesinden kaldırılırsa belki bu sorun çözülür ama benim artık umudum kalmadı.site için yıllarca emek verdik bir gecede tüm emekler boşa gitti
Sorun var ise ekran görüntüsünü alarak destek birimine mail atınız. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
selamın aleykum iyi günler arkadaşlar adıma sayfa açılmış burda www.adnankomiser.tr.gg adresli adıma sayfa açılmıştır bu olaydan kesinlikle haberim yoktur ve bu sayfanın acilen kapatılmasını rica ediyorum adıma yalan yanlış site açılmış burdan gerekeni yaparsanız sevilen
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.