Merhaba ben Bayram KÖSE
Beni tanımak isteyen bloguma bakabilir.
BEN KİMİM?
Ben Bayram KÖSE 16 yaşımdayım.Rize'de doğdum büyüdüm.1.sınıftan liseye kadar İstanbu'da okudum.İlk ve ortaokulda ortalama bir öğrenciydim.İnternet ile okuma yazma öğrenir öğrenmez tanıştım.Küçüklen pek birşey bilmiyordum.Videyo oyunu oynuyordum.ortaokula geçince online oyun oynamaya başladım.Aslında Bedava-Sitem'ide oyundan buldum.Takım sayfamız buradan açılmıştı.O zamanda 13 yaşımdaydım.Farklı tasarım kodları bularak kodlamayı öğrendim.Gene internetten tanıştığım bir arkadaşımla webtabanlı basit bir oyun yaptık.Geliştiremeyince oyunu kapadık.Ben php bilmiyordum arkadaşım biliyordu.Bilmiyorum derken basit site kuracak kadar biliyorum.İstediğimiz gibi oyun yapamayınca grafikerliğe merak saldık.Ben PS4 kullanmayı o zaman öğrendim.Sonra ise 8.sınıf oldum ve TEOG sınavına hazırlandım.Liseye Rize Fatih Anadolu Lisesinde başladım.İlk sene güzel geçti.Okulun pandiyonunda kalıyorum.10.sınıfa gidiyorum.Herkes gibi müzik dinlemeyi severim.Spor olarak badminton oynamayı severim,okul takımındayım.Güncel bir blog tutmaya çalışıyorum.Önerilerinizi bekliyorum.Herkese iyi günler! ______________ Mal sahibi , mülk sahibi
Nerede bunun ilk sahibi
Mal da yalan mülk de yalan
Var biraz da sen oyalan...
Yunus Emre
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.