Merhaba arkadaşlar ben Toprak Efe biliyosunuzki ilk önce Youtube sayfası,sonra Facebook sayfası sonrada Resmi İntenret Sitemiz. Arkadaşlar.İlginiz için teşekkür ederim.
Merhaba yönetici kardesim, ipsiz bir başka site sahibine kızarak, forumda bazı olumsuz yazılar yazdım. Bu yüzden sitem yaklaşık bir yıl önce kapatıldı. Eğer açmanız mümkünse, açarsanız sevinirim. Dediğiniz. gibi İlk önce Blogcu.com da, daha sonrada Bedava sitemde çoklu sayfalı ilk site denemlerimi geliştirdim. hatta inanın ücretli olarak birkaç yerde site kurmama karşın, hepsinde bazı uygulamalarda sorunlar yaşadım. Fakat tüm uygulamalar bedava sitemde sorunsuz çalisti. Yzınızı begendiğim için cevap yazma gereği duydum. Açmzsanızda canınız sağolsun derim.yaşam boyu sağlık ve başarı dilerim. Sevgilerimle. Metin TUNÇ Şu anda aktif olan sitem: http://www.metintunc.com.tr
Açmanız mümkünse, tuncnostaljiradyo.tr.gg adresli sitemi açarsanız ilkdeneyimim bencede sorunsuz çalışabilen site örneği olarak, dostlarıma gösterip, gerektiğinde yinede deneme amclıo kullanabilirim.
mail adresim: metintuncmkpasa( at )hotmail.com
Benden önceki admine çok ağır yazılar yazmışsınız. Talebiniz olumsuz. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Terbiyesiz!
Biraz saygılı ol.
Haddini aşma.
Burası rahat konuşabileceğin bir yer değildir.
Burada büyüklerin ve küçüklerin var. ______________
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.