Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj07.11.2010, 20:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Aşk'ın ilk adımını hep erkekler atar. Çıkma tekliflerini hep erkekler eder.
Neden çıkma teklifini veya aşık olduğunu ilk önce kızlar söylemez? Bunların cevabını alabilirmiyim. Hepiniz profosonel olmuşsunuz aşk konusunda banada ders verirsiniz xD

Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler!
Mesaj07.11.2010, 20:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,
Bizim Türk kizlarimiz genelde icine kapanik ve inaktif olurlar bu konularda ve önceligi aslinda Erkekten beklemezler...Erkekler sadece öyle sanarlar...Kizlar herseyi zamana birakir ve susar...Erkek ise nedense önceligi kiza birakir ve ondan baslangic bekler, bundan dolayi bazen istenilen noktaya gelinmez...Ancak yine sabri tasan erkek ortaya koyar kendini ve geregini yapar...Ancak bu zamanda cesaretli erkeklerin cok azaldigini düsünüyorum...Erkekler genelde susar ve beklerler...Tam tersine bulundugumuz bu yüzyilda kizlar daha aktif durumda gibi...Sanki iki cins yer degistirmis diyebiliriz...Ancak kizlarin bu konuda susmasi ve beklemesi bence daha iyi olur...Konusacaksada gizliden halletmesi daha uygun olacaktir...

Ayrica arkadaslar biliyorum aramizda cok genc yasta kisiler var...
Bi ara serbest bölgede bir baslik görmüstüm ve cok iyi sözler yaziyordu...
Aradimda bulamadim su anda...
Orada Söyle bir yazi vardi ; "Her askim diyen, her yerde askim diyenlere inanmayacaksin, seven, karsindakinin elini herkesin yaninda tutmaz, sevgi heryerde, herkesin yaninda degil, herzaman ve yanliz kaldiginda daha cok seven ve onunla ahlaksiz iliskilere girmek degil, onunla deniz kenarinda yürümek, aksamlari yildizlari saymak, onunla hava almayi, ayni havadan nefes almayi istemektir sevgi"...
Insallah özellikle Türk genclerimiz bu konuda daha da bilincli olurlar... Wink
Mesaj08.11.2010, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

nptmusic yazmış:
-index- yazmış:
Ben aşkı en iyi yönüyle hissetim.Tabii ki 'aşkım' demekle.

Nerde Bende de O Cesaret :S

Sen karşındakini, karşındaki de seni sevdiği zaman bu ceserati kazanacaksın.
Mesaj08.11.2010, 17:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Merhaba,
Bizim Türk kizlarimiz genelde icine kapanik ve inaktif olurlar bu konularda ve önceligi aslinda Erkekten beklemezler...Erkekler sadece öyle sanarlar...Kizlar herseyi zamana birakir ve susar...Erkek ise nedense önceligi kiza birakir ve ondan baslangic bekler, bundan dolayi bazen istenilen noktaya gelinmez...Ancak yine sabri tasan erkek ortaya koyar kendini ve geregini yapar...Ancak bu zamanda cesaretli erkeklerin cok azaldigini düsünüyorum...Erkekler genelde susar ve beklerler...Tam tersine bulundugumuz bu yüzyilda kizlar daha aktif durumda gibi...Sanki iki cins yer degistirmis diyebiliriz...Ancak kizlarin bu konuda susmasi ve beklemesi bence daha iyi olur...Konusacaksada gizliden halletmesi daha uygun olacaktir...

Ayrica arkadaslar biliyorum aramizda cok genc yasta kisiler var...
Bi ara serbest bölgede bir baslik görmüstüm ve cok iyi sözler yaziyordu...
Aradimda bulamadim su anda...
Orada Söyle bir yazi vardi ; "Her askim diyen, her yerde askim diyenlere inanmayacaksin, seven, karsindakinin elini herkesin yaninda tutmaz, sevgi heryerde, herkesin yaninda degil, herzaman ve yanliz kaldiginda daha cok seven ve onunla ahlaksiz iliskilere girmek degil, onunla deniz kenarinda yürümek, aksamlari yildizlari saymak, onunla hava almayi, ayni havadan nefes almayi istemektir sevgi"...
Insallah özellikle Türk genclerimiz bu konuda daha da bilincli olurlar... Wink

Aynen katılıyorum.Şu an bende bir kıza teklif gönderecem.Sanırım ilk adımı ben atacam.Smile
Mesaj08.11.2010, 22:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

KızLa 1 yıldır msnden konusuyoruz Aynı ilçe de oturuyoruz buluşmadık daha erken diyor Very Happy
Mesaj09.11.2010, 14:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

illegaldizayn yazmış:
KızLa 1 yıldır msnden konusuyoruz Aynı ilçe de oturuyoruz buluşmadık daha erken diyor Very Happy

xD
Mesaj09.11.2010, 14:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

-index- yazmış:
nptmusic yazmış:
-index- yazmış:

O Beni Sevmiyor Sorun O :S
Mesaj10.11.2010, 15:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

nptmusic yazmış:
-index- yazmış:
nptmusic yazmış:
-index- yazmış:

O Beni Sevmiyor Sorun O :S

Orada devreye sen giriyorsun.
Nede olsa aşkın yaşı yok.
Mesaj10.11.2010, 20:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

o devreye girebilsem zaten... halletcem bi şekilde :S
Mesaj11.11.2010, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

nptmusic yazmış:

Senin durumun epey vahim.
Gerisini sen halledecen.

Ben benden sana bir öğüt;
"Senonusevama;sevdiğinidebelirt"

Devamını konuşmak için bana özel mesaj at.
Mesaj27.11.2010, 14:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

nptmusic yazmış:

aynı durum bir ara bende de vardı...