bu bendede oluyor ya arada çok korkunç oluyor hergün aynı rüyenın devamı falan...
Ben yine böyle 1 hafta falan aynı rüyayı görüyordum hergün bi mahalledeki bi iki insanı kesip doğruyodum falan sonrada kendimi kesiyodum en son final bölümünde bütün mahallenin ölülerini sokağın birine yığmıştım rüyamda sabah olup uyandığımda hep sini hatırlamıyordum tabi rüyanın ama o son final bölümünün sabahı uyandığımda annem kalk hadi emine ablan gillere gitcez dedi bende iyi dedim dışarda yağmur gök gürültüsü falan bi gittik rüyamdaki mahalle aynı şekilde girdim oraya aynı şekilde ilk bölümdeki gibi indim arabadan aynı çocuklar etrafımda oynuyor ve aynı anda telefonuma mesaj geldi herşey rüyamdaki gibiydi o rüyamda bi türlü göremediim mesajdada aşkım napıyon yazıyodu... sonra ben tam işte benim öldüğüm an falan diye titrerken rüyamla yaşadıklarım arasındaki bu uyumu bozacak birşey olması için dua ediyordum ki rüyama göre birazdan beyaz bi araba bi çoçuğu ezicek içindekilerden biriyle başlayıp tüm mahalleyi öldürecektim ki o beyaz arabanın yerine kırmızı bi araba ağır ağır geldi ve dibime park etti işte o an bu korkunun üstüne öyle rahatladımki aklımda korkmamdan çok ne kadar rahatladığım kalmış...
Bana arada böyle şeyler oluyor ama en çok benzeyeni buydu ve tabi en korkunç olanıda....