Yazar |
Mesaj |
-
energy26
Uzman Üye
|
28.09.2011, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Energy çizmesi için çok uğraşmışsın ve gayet düzgün olmuş ama onu kodlamak (doğru şekilde) günlerini alabilir... Özellikle .tr.gg için puanlama sistemini bulmak helal dedirtir |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
29.09.2011, 15:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Energy26 : Eğer jotform'dansa fazla güzel olmaz... Ama .com sitelerdeki gibi bir puanlama sistemi kodu varsa (böyle bir kod vardı aslında... İlk bedava-sitem'le tanıştığımda kullanmıştım fakat acemilik işte bir kenara not almamışım... ) kodlamayı yap derim |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
29.09.2011, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Energy26 : Eğer jotform'dansa fazla güzel olmaz... Ama .com sitelerdeki gibi bir puanlama sistemi kodu varsa (böyle bir kod vardı aslında... İlk bedava-sitem'le tanıştığımda kullanmıştım fakat acemilik işte bir kenara not almamışım... ) kodlamayı yap derim
Olsun Sağlık Olsun ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
29.09.2011, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Energy26 : Eğer jotform'dansa fazla güzel olmaz... Ama .com sitelerdeki gibi bir puanlama sistemi kodu varsa (böyle bir kod vardı aslında... İlk bedava-sitem'le tanıştığımda kullanmıştım fakat acemilik işte bir kenara not almamışım... ) kodlamayı yap derim
jotforum dan da var da onu pek kullanmıyorum mesela bir tane resimi puanlandırdın demı diger resimde puanlama sistemınden puanladıgın zaman puanlamıyo eskı halıne dönuyor
grafikdizayn yazmış: Ama .com sitelerdeki gibi bir puanlama sistemi kodu varsa (böyle bir kod vardı aslında... İlk bedava-sitem'le tanıştığımda kullanmıştım fakat acemilik işte bir kenara not almamışım... ) |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.10.2011, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biraz komiklik yapayım biraz eser olsun dedim sizce nasl ______________
En son aktif-dunya tarafından 17.03.2013 16:56:41 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
01.10.2011, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: biraz komiklik yapayım biraz eser olsun dedim sizce nasl
Güzel Olmuş Yanlız Bir Yere Wallaha Yazacağınıza : Walaha Yazmışsınız Onu Düzelmeniz Gerekiyor . ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
En son aykut-servis tarafından 17.03.2013 16:56:32 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2011, 08:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.______________
En son aktif-dunya tarafından 17.03.2013 15:53:21 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aktif-dunya yazmış: [color=green][b]
Buda Çok Basit Olmuş ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
En son aykut-servis tarafından 17.03.2013 15:53:55 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
02.10.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Değerlendirme? |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
02.10.2011, 10:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış:
Değerlendirme?
Güzel .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
02.10.2011, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağ ol... |
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2011, 11:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
.______________
En son aktif-dunya tarafından 17.03.2013 15:54:11 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
03.10.2011, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne kadar güzel ve saçma bişeyy
güzl olmş başarılar... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR
En son imanfedaisi tarafından 17.03.2013 15:54:39 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
03.10.2011, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafikdizayn yazmış: Sağ ol...
Yanlız rengi pek olmamış sanki ama renler ve zevkler tartışılmaz sonuçta .______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
aktif-dunya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2011, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
imanfedaisi yazmış: aktif-dunya yazmış: biraz komiklik yapayım biraz eser olsun dedim sizce nasl
Ne kadar güzel ve saçma bişeyy
güzl olmş başarılar...
saol tşk ederrim canım sıkılıyordu öylesine yaptım ______________
En son aktif-dunya tarafından 17.03.2013 15:55:31 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|