Arkadaşlar merhabalar nasılsınız? ÖNEMLİ: Css tasarımı olanlar uygun olsun Bana ÖM(Özel mesaj) Olarak atabilirler mi ?
Kötü be kardeşim.. Maç yaptık.. Fakat 5 - 4 bitti.. Yenildik bir tane gol ben attım.. Ben atmasaydım sıfıra karşı yenilcektik.. 1'de asistim var.. Futbol klübü bir başlasa.. Yazda geliyor.. Ama bir türlü başlamadı gitti.. Halı sahaya para dayanmıyor ki Uzun zamandır göremedik ya seni burada.. Sen nasılsın? ______________
Kötü be kardeşim.. Maç yaptık.. Fakat 5 - 4 bitti.. Yenildik bir tane gol ben attım.. Ben atmasaydım sıfıra karşı yenilcektik.. 1'de asistim var.. Futbol klübü bir başlasa.. Yazda geliyor.. Ama bir türlü başlamadı gitti.. Halı sahaya para dayanmıyor ki Uzun zamandır göremedik ya seni burada.. Sen nasılsın?
İlgilenemiyordum dostum..
Ozaman geçmiş olsun ______________
Çok gezen daha iyi bilir. Çünkü bir tarihi okumak başkadır ama bir tarihi gidip yerinde görmek, yaşamak çok başkadır. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
Bana göre çok gezen mi çok okuyan mı diye sorarsanız;
- Her ikiside eksiktir. Eğer insanın gitme olasılığı varsa gider ve görerek daha iyi öğrenir. Ama bir tarihi olay ise okumaktır.. Ayrıca bir yeri gezmeden önce orası hakkında bilgi sahibi olmak için kitap okursanız geziniz sırasında daha çok verim alırsınız..
Kafam karışık bu aralar. Umarım iyi anlatabilmişimdir.
İyi akşamlar.
Arkadaşlar bu arada online oyun kategorilerini koymam gerekiyor.
Eğer bildiğiniz bir online oyun ismi varsa söyleyin lütfen.
Ben pek bilmiyorum. ______________ Klavyeyle imza atabilen yetenekli arkadaşlarım olduğu için mutluyum
Merhaba arkadaşlar,
yarışmamıza sponsor aranıyor.
Photoshoptan falan anlayabilen
ya da bir tasarım çizip kodlayabilecek olan bir arkadaş varsa
inanın çok sevinirim.Özel mesaj ile ya da buradan söylerseniz sevinirim. İlginiz için teşekkürler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.