Arkadaşlar benim msn adresimden, bir arkadaşım arkadaşı ile kameralı, konuşma yapacak. Hemde farklı bir bilgisayardan. Ben görüntüyü iki tarafa da belli etmeden nasıl izleyebilirim? Daha sonra izlemek istiyorum... (Online değil yani)
Arkadaşlar benim msn adresimden, bir arkadaşım arkadaşı ile kameralı, konuşma yapacak. Hemde farklı bir bilgisayardan. Ben görüntüyü iki tarafa da belli etmeden nasıl izleyebilirim? Daha sonra izlemek istiyorum... (Online değil yani)
Çok güzel soru sordun kardeşim. Şöyle bir fikir yürüttüm. Eğer hacker isen arkadaşının pc'sine gir. Onların ekran kaydını al. Başka bir fikir gelmedi.
Ha birde dostum onlar konuşurken msn'ne gir. Belki sende de görünür kamera. Face'de ben ve arkadaş aynı faceden kimle sohbete başlasam diğerinde kendiliğinden sohbet paneli açılıyordu. Belki msnde de olur. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
Ben kullanmam ama TeamWiever diye bir program var.
Arkadaşım kullanıyordu.Bir başkasının bilgisayarına girebiliyorsun.
Oradan girerek belki izleyebilirsin.Fakat online bir şekilde. ______________
Çok güzel soru sordun kardeşim. Şöyle bir fikir yürüttüm. Eğer hacker isen arkadaşının pc'sine gir. Onların ekran kaydını al. Başka bir fikir gelmedi.
Ha birde dostum onlar konuşurken msn'ne gir. Belki sende de görünür kamera. Face'de ben ve arkadaş aynı faceden kimle sohbete başlasam diğerinde kendiliğinden sohbet paneli açılıyordu. Belki msnde de olur.
Hocam elimde olan tek şey, msn adresi ve şifresi...
yapabileceklerim bunlar ile sınırlı. Kesinlikle bilgisayarına bağlanamam çünkü, aynı bilgisayara üç yada dört kişi ortak bakıyorlar...
Ayrıca msn de konuştuklarında girersem eğer, karşı tarafta benim msn adresini açan arkadaş hesaptan düşmüş olacak...
utkumnet yazmış:
devrimcity yazmış:
Ben kullanmam ama TeamWiever diye bir program var.
Arkadaşım kullanıyordu.Bir başkasının bilgisayarına girebiliyorsun.
Oradan girerek belki izleyebilirsin.Fakat online bir şekilde.
Diğer arkadaşa söylemiş olduğum gibi.
Her hangi bir program ile, o bilgisayara bağlantı yapmam söz konusu değil.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.