Yazar |
Mesaj |
-
aykutservis-com
Uzman Üye
|
31.05.2011, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklam aği kapanmıştır |
|
↑
|
|
|
-
bs-aktif
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.05.2011, 11:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykutservis-com yazmış:
reklam aği kapanmıştır
senin reklam mı ne için? |
|
↑
|
|
|
-
twisterdelight
Acemi Üye
|
05.06.2011, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Popup |
|
|
emre--zengin yazmış: Popup reklam olacağına küçük reklam olsaydı ve reklamları sitenin bir bölümüne yerleştirmek zorunlu olsaydı çok iyi olurdu.
+1 |
|
↑
|
|
|
-
twisterdelight
Acemi Üye
|
05.06.2011, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlla Pop-Up Olacaksa Bence Site Panellerimizden Çeşitini Biz Seçelim Böyle Afedersiniz Ama J*golo Siteleri Çıkarsa En Sinirime Giden Şey Bu Olur. |
|
↑
|
|
|
-
video-kliplerin
Acemi Üye
|
07.06.2011, 12:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitemi sili piçler ananınızın amına korum |
|
↑
|
|
|
-
allahvardir
Acemi Üye
|
06.07.2011, 10:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskiden yazıydı o daha iyiydi ama siz bilirsiniz.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
12.07.2011, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence yukarıdaki reklamlar dursun öbür büyük reklam kaldırılsın |
|
↑
|
|
|
-
html-mekancisi
Acemi Üye
|
02.09.2011, 09:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birkere layer yada pop-up olmasın biz hani ck salak insanlar değilizki zorunlu olarak tr.gg kullanalım gider freehoost+domain alırız(reklamsız olan bircok host var)yada 10tl host alır + php dili destekli bir site kurarız
2. reklam kaldır 65 tl demissiniz tr.gg deki 100 tane siteyi satışa koysanız o kadar parayı kimse vermez
3. Artık tr.gg devri bitmek üzere deil bitti ben 4 yıl once buralardaydım birecok sitemi kendim sildim simdi 1 tane var fazla ilgilenmiorum acıkcası reklamları goze batmadan yapmalısınız böle sizin deilde bizim kazancımız bence önde olmalı yoksa kimse .html sayfa kurabilen bir sistemi birde reklamlı bir sekilde kullanmaz gider hostunu domaini alır .php dili nide destekleyen scriptte kurabilen sınırsız dunyaya girmis olur
Yada hic yokda wordpress den bir blog acar reklamsız
Hani tr.gg cok yuksek sınırsızlıklar icinde birsey deilkki millet goze batan reklamlar olduğu halde kullansın şundan 3 yıl once gunluk tekil hiti 8bin 9bini bulan butun site sahibleri sitelerini terk etti ve simdi acanlarda 1 ay icinde bırakıor ona göre dusunup reklamları koymalısınız siz pop-up yada layere devam edecekseniz zaten kimse kalmaz bs de |
|
↑
|
|
|
-
lordofcaner
Acemi Üye
|
02.09.2011, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence reklamlar daha kip olmalı |
|
↑
|
|
|
-
html-mekancisi
Acemi Üye
|
07.09.2011, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ben bile sitelerde gezerken layer yada pop-up görünce direk kapatıomki pop-up larda virüs olduğundan(pc yi zombi yapıorlar ) engelledim pop-up acılan sitelere girmior suan yani pop-up ve layer kalkması lazım yoksa tr.gg devri tamamen biter |
|
↑
|
|
|
-
emresazak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.09.2011, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|