Yazar |
Mesaj |
-
hakk1908
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.09.2008, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Burası Reklam Yeri Değildir Reklamını Siteni Tanıt Bölümünde Yap ______________
|
|
↑
|
|
|
-
evcillerim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2008, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Teşekkürler selin hanım... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
gercekefsaneler
Acemi Üye
|
13.09.2008, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: sorun çok oluyor |
|
|
virüste bulaştırıyorlar.bu konuda birazdaha duyarlı olabilirsek iyi olur |
|
↑
|
|
|
-
oznurbilgisitesi
Acemi Üye
|
14.09.2008, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: tanışma |
|
|
tşk bizleri uyardıgın için [/b] |
|
↑
|
|
|
-
muslimweb
Acemi Üye
|
15.09.2008, 11:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamamen insanları dolandırmaya yönelik işlere girişiyorlar |
|
↑
|
|
|
-
maden-koyum
Acemi Üye
|
18.09.2008, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: GENÇLİĞİN YENİ ADRESİ (HERŞEY BURDA )www.maden-koyum.tr.gg |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
japon-cocuk
Uzman Üye
|
18.09.2008, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İllaki Reklam Yapmanızmı Gerekir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
playboyturkey
Aktif Üye
|
18.09.2008, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
banada geldi o maillerden ama ilgilenmedim |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitemcomcuyuz
Acemi Üye
|
19.09.2008, 06:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya bana biri yardım etsin ben mod olmak istiyorm ama imkanı yok sanırım selin abla |
|
↑
|
|
|
-
ademin-mekani
Acemi Üye
|
19.09.2008, 06:46 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dolandiricilar kullanicilarimiza email atiyor. DIKKAT!!! |
|
|
selin yazmış: BEDAVA-SiTEM KULLANiCiLARiNA BuYuK FiRSAT, SiTENiZi XP STiLi YAPMAK iSTERMiSiNiZ ?
seklinde baslayan bir email alirsaniz, dikkatli olun, e-mail bizim tarafimizdan gönderilmemektedir!!! Tahminimizce foruma giren birisi sizlerin adlariniza tikliyor ve manuel olarak (iletisim formundaki gibi) email adresi olarak support( at )bedava-sitem.com adresini kullanarak bazilariniza bu emaili yolluyor. Bu e-mail deki linke tikladiginizda virus gibi bir dosyayi bilgisayariniza yanlislikla indirebilirsiniz, lütfen dikkat!
Bir emailin bizden olup olmadigini "header" indan anlayabilirsiniz. Sadece "from: support( at )bedava-sitem" yaziyor ayrica kayitlar görünmüyorsa, e-mail bizden DEGIL demektir.
Tesekkürler.
Kod: [quote][size=18][/size][size=12][/size][/quote] |
|
↑
|
|
|
-
ademin-mekani
Acemi Üye
|
19.09.2008, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: Re: Dolandiricilar kullanicilarimiza email atiyor. DIKKAT!!! |
|
|
selin yazmış: BEDAVA-SiTEM KULLANiCiLARiNA BuYuK FiRSAT, SiTENiZi XP STiLi YAPMAK iSTERMiSiNiZ ?
seklinde baslayan bir email alirsaniz, dikkatli olun, e-mail bizim tarafimizdan gönderilmemektedir!!! Tahminimizce foruma giren birisi sizlerin adlariniza tikliyor ve manuel olarak (iletisim formundaki gibi) email adresi olarak support( at )bedava-sitem.com adresini kullanarak bazilariniza bu emaili yolluyor. Bu e-mail deki linke tikladiginizda virus gibi bir dosyayi bilgisayariniza yanlislikla indirebilirsiniz, lütfen dikkat!
Bir emailin bizden olup olmadigini "header" indan anlayabilirsiniz. Sadece "from: support( at )bedava-sitem" yaziyor ayrica kayitlar görünmüyorsa, e-mail bizden DEGIL demektir.
Tesekkürler. |
|
↑
|
|
|
|