Yazar |
Mesaj |
-
youbanner
Acemi Üye
|
30.06.2008, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş senin siten zaten çok güzel sabır et bence hit alırsın kampanyalar düzenle ______________ |
|
↑
|
|
|
-
youbanner
Acemi Üye
|
30.06.2008, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: youbanner yazmış: afilliyanlizlik yazmış: arkadaşım benim sitemin amacı hiç bir zaman hitt deyildir ama yinede sorayım dedim ....
e tabiki bu sitede kendine göre hit alır ama internet çevren değilde hayat çevren girer çalışmana bağlı
benim hayat çevremden bir kişi dahil bu siteden haberi yok olamazda zaten
kardeş o zaman neden sordun ben ne bileyim hit alırmıyım diye sordun bende cevap verdim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
30.06.2008, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
youbanner yazmış:
kardeş senin siten zaten çok güzel sabır et bence hit alırsın kampanyalar düzenle
Birilerine 1 Seyler Ogretebilirsek Ne Mutlu Bize ______________ |
|
↑
|
|
|
-
youbanner
Acemi Üye
|
30.06.2008, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
namazvebiz yazmış: youbanner yazmış:
kardeş senin siten zaten çok güzel sabır et bence hit alırsın kampanyalar düzenle
Birilerine 1 Seyler Ogretebilirsek Ne Mutlu Bize
hiç şüphe etmeyin kesnlikle öğretiyorsunuz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
30.06.2008, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
youbanner yazmış: namazvebiz yazmış: youbanner yazmış:
Birilerine 1 Seyler Ogretebilirsek Ne Mutlu Bize
hiç şüphe etmeyin kesnlikle öğretiyorsunuz
İnşallah Kardeşim Allah İzin Verdikce YardımEttikce Devam Ederiz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
youbanner
Acemi Üye
|
10.07.2008, 09:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hadi siteleri bekliyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pit10
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2008, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
10.07.2008, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
youbanner
Acemi Üye
|
10.07.2008, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pit10 yazmış: www.pit10.tr.gg
kardeş senin siten güzel ama biraz daha ilginç şeyler ekle işte o zaman başarırsın şu anda fena değil hit alırsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
youbanner
Acemi Üye
|
10.07.2008, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sevgi-sitem yazmış: www.sevgi-sitem.tr.gg
ben kendi adıma konuşuyorum siten bence ilgi çekici değil çünki bir aşk şiiri iseyen google ye yazıyor ve en iyisini buluyor fıkra da aynı keza ilgi çekici değil pek hit alacağını zannet miyorum inşallah kalbin kırılmaz ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pit10
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2008, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
youbanner yazmış: pit10 yazmış: www.pit10.tr.gg
kardeş senin siten güzel ama biraz daha ilginç şeyler ekle işte o zaman başarırsın şu anda fena değil hit alırsın
Aga valla 150 civarında sayfam var belki daha fazladır.Akla gelebilecek herşey var ama dışarıdan bakıldığında boş gözüküyor site.Gezmeyende anlıyamıyor.Ben şu sunum işine çare bulamıyorum |
|
↑
|
|
|
-
canligazeteler
Acemi Üye
|
10.07.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
javabankan
Aktif Üye
|
10.07.2008, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pit10 yazmış: youbanner yazmış: pit10 yazmış: www.pit10.tr.gg
kardeş senin siten güzel ama biraz daha ilginç şeyler ekle işte o zaman başarırsın şu anda fena değil hit alırsın
Aga valla 150 civarında sayfam var belki daha fazladır.Akla gelebilecek herşey var ama dışarıdan bakıldığında boş gözüküyor site.Gezmeyende anlıyamıyor.Ben şu sunum işine çare bulamıyorum
bence güzel bir site haritası yap |
|
↑
|
|
|
-
sevgi-sitem
Uzman Üye
|
10.07.2008, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
youbanner yazmış: sevgi-sitem yazmış: www.sevgi-sitem.tr.gg
ben kendi adıma konuşuyorum siten bence ilgi çekici değil çünki bir aşk şiiri iseyen google ye yazıyor ve en iyisini buluyor fıkra da aynı keza ilgi çekici değil pek hit alacağını zannet miyorum inşallah kalbin kırılmaz
ziyaretçim 3 bide bize ne diyon sitemizde herşey var nese sana başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tubebravo
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.07.2008, 09:45 (UTC) Mesaj konusu: bnmki alırmı? |
|
|
www.tubebravo.tr.gg arkadaşlar bnmki hit alırmı hit sitesi fln arıom ama faydası yoq ne yapmalıyım? |
|
↑
|
|
|
|