Yazar |
Mesaj |
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bjkvakti
Dediğim gibi siteler tek kişi tarafından seçilmiyor çekememezlik yerine kazananlar oldukları yerlerden memnun bir şekilde devam etmeli kazanamayanlada birdahaki seçimlere hazırlanmalı.
Ve yarışma hakkında ki ilk duyuruyu okuyun yarışma tasarım üzerine emin ol içeriğe bakılsaydı yıllardır aktif bir şekilde içerik ekleyen çoğu arkadaşımız ilk sıralara geçerdi
Örnek vermek gerekirse: isacotur..
Ayrıca enterge tasarım kullanan kazanamaz diye bir kural'da yoktu en çok hoşunuza giden temayı enterge edip kullanabilirdiniz.
En son zaccurd tarafından 25.06.2017 20:39:52 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bjkvakti
Acemi Üye
|
25.06.2017, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaccurd yazmış: @bjkvakti
Dediğim gibi siteler tek kişi tarafından seçilmiyor çekememezlik yerine kazananlar oldukları yerlerden memnun bir şekilde devam etmeli kazanamayanlada birdahaki seçimlere hazırlanmalı.
Ve yarışma hakkında ki ilk duyuruyu okuyun yarışma tasarım üzerine emin ol içeriğe bakılsaydı yıllardır aktif bir şekilde içerik ekleyen çoğu arkadaşımız ilk sıralara geçerdi
Örnek vermek gerekirse: isacotur..
Ayrıca enterge tasarım kullanan kazanamaz diye bir kural'da yoktu en çok hoşunuza giden temayı enterge edip kullanabilirdiniz.
Tamam siz haklısınız. |
|
↑
|
|
|
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 20:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bjkvakti
anlayışın için teşekkür ederim :) |
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 20:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim tasarımım entegre ama sorun yok değil mi?______________ |
|
↑
|
|
|
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 21:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@teknolanya
bu konuyu sohbet'e çevirmeyelim bu tür sorularınız ve sohbetleriniz için sohbet başlığımız var! |
|
↑
|
|
|
-
bjkvakti
Acemi Üye
|
25.06.2017, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolanya yazmış: Benim tasarımım entegre ama sorun yok değil mi?
Temanın sahip ve yapımcı bilgilerini değiştirip site adınız yapmadıysanız sıkıntı yok.
Paylaşıma açık olması lazım tasarımın birde. ______________ Seni iki şey anlatır.
-Hiçbir şeyin yokken gösterdiğin sabır,
-Her şeyin varken sergilediğin tavır.
|
↑
|
|
|
-
teknolanya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaccurd yazmış: @teknolanya
bu konuyu sohbet'e çevirmeyelim bu tür sorularınız ve sohbetleriniz için sohbet başlığımız var!
Üzgünüm abi,cevap vereyim dedim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bjkvakti
Acemi Üye
|
25.06.2017, 21:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Fakat her sene mutlaka bir tartışmanın çıkmasını normal bulmuyorum. ______________ Seni iki şey anlatır.
|
↑
|
|
|
-
weblue
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
weblue
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bjkvakti
Acemi Üye
|
25.06.2017, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@weblue bende dedikleri şekilde değerlendirme yapılmasını doğru bulmuyorum.
Bana göre tasarıma göre önemli olan içerik ziyaretçiler tasarım için siteye gelmez gelirse de belli bir zaman gelirler. Ama bilgi bulmak için her zaman gelebilirler. ______________ Seni iki şey anlatır.
|
↑
|
|
|
-
taylanblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.06.2017, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Bildiğiniz üzere uzun süredir örnek siteler yarışması düzenlenmemiş ve mevcut örnek sitelerin bir kısmı artık kullanımda değil.
-sitem.com üzerinde kendini daha iyi tanıtmak ve ifade etmek isteyen ve kendi tasarımına güvenenler için 2017 Örnek Site Yarışması düzenliyorum.
Tarık bey başlığı açarken gerekli açıklamayı yapmış. Başlık linki: https://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=238408
@weblue @bjkvakti @teknolanya lütfen başlığı inceleyelim ve tartışmayı bitirelim______________
En son taylanblog tarafından 25.06.2017 21:55:29 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bilgedoktor
Aktif Üye
|
25.06.2017, 22:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tahminime uyan isimler çıkmış Herkesin hakkında hayırlısı olsun, kazanan ilk 10 kişiyi tebrik ediyorum. |
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 22:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı ve mutlu bayramlar diliyorum.
Ve örnek siteleri tebrik ediyorum.Bayram olduğu için forumu şimdi kontrol ediyorum.Kısaca bildiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Örnek site yarışması adından da anlaşılacağı üzere örnek vermesi açısından seçilmiş sitelerdir.Sıralama hakkında bir bilgim yok.Eğer sıralamadaki gibi olduğunu düşünüyorsanız konuyu admin Tarık Bey'e bir mail ile bildirmenizi rica ederim.En doğru ve kesin bilgiyi ondan öğrenebilirsiniz.
Yarışmaya moderatör olmadan önce bende başvurmuştum.Evet yarışmaya benim gibi katılan moderatör arkadaşlarımızda oldu. Yarışmaya katılan sitelere bizler 1 ile 5 arası puanlar verdik ve kendi sitelerimize puan vermedik.Ve puanlamayı admine mail olarak ilettik.
Yarışma içerik bakımından çok tasarım ağırlıklı olduğunda hem fikirim.Çünkü içerik bakımından benim blogumda güncel ve akıcı içeriklerden oluşuyor.Ve e-posta abone ol ekstrası ile de +200 takipçiye ulaştım.Ekstraları kullanımı bakımından güzel bir örnek olduğunu düşünüyorum.Ama yarışma ilanında böyle bir zorunluluk yoktu.
Sonrasında bu Admin Tarık Bey tarafından tekrardan bir değerlendirme yapıldığını düşünüyorum.Ve sonucu bayram öncesi bu başlıkta duyuruldu.Geçtiğimiz yıllara oranla forumu takip eden kişi sayısının az oluşu (kendine host ve domain alıp Bedava Sitem Forumdan uzak düşmesi ) gibi nedenlerle örnek site yarışmasına katılım az ol olduğunu düşünüyorum.Ve yukarıdaki yorumlar ve eleştiriler bizim için önemli ve değerli olduğunu belirtmek isterim.
Sizlerden önce bir ricam olacak sonra da mini bir tavsiyem olacak.
2018 örnek sitesi seçimi için önerim şudur şeklinde aşağıya belirtmenizi rica ederim.
Bedava sitem forumu canlandırmak için öneri ve tavsiyelerinizi duymaktan mutluluk duyarım.
Link: https://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=238547 tıklayın. ______________
En son isacotur tarafından 25.06.2017 22:50:52 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
25.06.2017, 22:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2018 örnek sitesi seçimi için önerim şudur
Yarışmaya katılan her site yarışma baneri ekleyerek, aday olduğunu sitesinde göstersin.Ve banerler farklı boyutlarda BS Grafikerleri tarafından sağlanabilir
Örnek baner:
Yarışma süresi uzun tutularak daha fazla katılım sağlanabilir.
Yarışmaya katılan siteler sosyal medya hesabından yarışmaya katıldığını bir görsel ile paylaşsın ve foruma katılan sayısı artırmış oluruz.
Yarışmada tasarım kadar, sitede 10 sayfa gibi içerikler bulunuyor olma şartı konulsun (Bu sayı artırılabilir).
BS ekstralarını ne ölçüde kullanıyor gibi değerlendirmeler yapılabilir.
Şimdilik aklıma bunlar geliyor.Peki sizin önerileriniz nedir? ______________
En son isacotur tarafından 25.06.2017 22:49:48 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|