Yazar |
Mesaj |
-
zaccurd
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2015, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herşey Güzel Harikada.
Sadece Su Bıraz Kotu Geldi "bilmediğini bize sor" fazla alan kaplamış bence. tabi benim görüşüm herkezin görüşüne saygım vardır sen bilirsin ama imkanın varsa daha küçük birşey yapabilirsin |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
15.12.2015, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
zaccurd yazmış: Herşey Güzel Harikada.
Sadece Su Bıraz Kotu Geldi "bilmediğini bize sor" fazla alan kaplamış bence. tabi benim görüşüm herkezin görüşüne saygım vardır sen bilirsin ama imkanın varsa daha küçük birşey yapabilirsin
Uygun bir zaman halledeyim dostum Sağol yorumun ve görüşün için . ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bekoblog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2016, 22:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hmm. aradan aylar geçmiş yeni cevap veriyorum ama neyse. Benden görmediysen tamam o zaman. ______________ oh shit, here we go again |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
12.01.2016, 18:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekoblog yazmış: Hmm. aradan aylar geçmiş yeni cevap veriyorum ama neyse. Benden görmediysen tamam o zaman.
Önemli değil yeter ki cevap ver ______________
|
|
↑
|
|
|
-
blue-turk
Uzman Üye
|
12.01.2016, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok az yorum geliyor ya burdaki başlıklara
-----------------------------------------------------
Başarılar En iyi sitelerin arasındasın ) |
|
↑
|
|
|
-
tasarimentegre
Aktif Üye
|
13.01.2016, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitendeki değişiklikler çok güzel olmuş. Tasarım olarak çok iyi. Ama eskiden eklediğin içerikleri neden sildin anlamadım. Veya neden yeni içerik ekle miyorsun?
Eminim vardır bir sebebi. Dediğim gibi her şey çok hoş gözüküyor. Birazcık da içerik ekleyerek siteni zenginleştirmeni öneririm.
Tabi bu benim naçizane fikrim. Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
16.01.2016, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimentegre yazmış: Sitendeki değişiklikler çok güzel olmuş. Tasarım olarak çok iyi. Ama eskiden eklediğin içerikleri neden sildin anlamadım. Veya neden yeni içerik ekle miyorsun?
Eminim vardır bir sebebi. Dediğim gibi her şey çok hoş gözüküyor. Birazcık da içerik ekleyerek siteni zenginleştirmeni öneririm.
Tabi bu benim naçizane fikrim. Başarılar
@blue-turk bende ondan şikayetçiyim maalesef
@tasarimentegre sınavlardan yeni yazı yazmaya vakit bulamıyorum eski yazıları kaldırmadım duruyor ama hepsini ana sayfaya uyarlamadım . Kategori sekmelerinden ilgili kategorideki ilgili yazıya ulaşabilirsin ... Sanada başarılar dilerim
Değerli yorumlarınız için teşekkürler ... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgedoktor
Aktif Üye
|
16.01.2016, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar dostum |
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
16.01.2016, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgedoktor yazmış: Başarılar dostum
Teşekkürler kardeşim sanada ______________
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
12.05.2016, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
#güncel
Görüşlerinizi bekliyorum... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
isacotur
Uzman Üye
|
12.05.2016, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şu mobil tasarımı nasıl yaptın bana da yaparmısın
En son isacotur tarafından 12.05.2016 16:22:03 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
webeveyn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
agasu06
Uzman Üye
|
29.10.2016, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yeni sitende başarılar dilerim umarım iyi yerlere gelirsin ______________ • 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 18. Örnek Site: Agasu06
• 2014 Bedava-Sitem.com Örnek Siteler Yarışması 14. Örnek Site: FutbolHaberleriniz06
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
08.11.2016, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
|