Yazar |
Mesaj |
-
vinreto
Aktif Üye
|
11.12.2011, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper olmuş______________ |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
11.12.2011, 17:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masum-city yazmış: Yine başarmışsın be Süper olmuş
Yine teşekkür ediyorum,saolasın kardeşim
vinreto yazmış: Süper olmuş
Teşekkür ederim.. ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
11.12.2011, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
masum-city
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
11.12.2011, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ha bu arada bu bölüm nasıl olmuş ,en çok hoşunuza giden yerleri yazın bakayım ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
deneke
Aktif Üye
|
11.12.2011, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
11.12.2011, 19:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
deneke yazmış: kLavyene saqLık karde$im; yine süpersin! (:
YaLnız dersLerini aksatma sakın.
10'Lar hikayeden daha önemLi ßunu ßiLiyorsun (:
Haklısın kardeşim,zaten son günlerimi değerlendiriyorum birkaç gün sonra yokum uzun süre, en azından yoğunluğum geçene kadar yokum sonra tekrar kaldığım yerden devam edeceğim Allahın izniyle:) ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
semihseker
Aktif Üye
|
12.12.2011, 03:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhammed başarılar dilerim kardeşim gerçekten güzel olmuş ancak daha öncede demıstım sana derslerın çok önemlı dıye boşver hikaye bitmesede veya olmasada olur seni zorlayacaksa yapma çünkü senin geleceğini bu hikaye değil derslerin belirleyecek o yuzden derslerıne çalışman daha mantıklıdır.Başarılar dılerım sana muhammed kardeşim. |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.12.2011, 04:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
semihseker yazmış: muhammed başarılar dilerim kardeşim gerçekten güzel olmuş ancak daha öncede demıstım sana derslerın çok önemlı dıye boşver hikaye bitmesede veya olmasada olur seni zorlayacaksa yapma çünkü senin geleceğini bu hikaye değil derslerin belirleyecek o yuzden derslerıne çalışman daha mantıklıdır.Başarılar dılerım sana muhammed kardeşim. Haklısın kardeş,sana msnden anlattığım gibi uzun süre derslerle ilgileneceğim,hikaye çok vaktimi almasa yine yzarım ancak dar bir vakitte uyduruk bir hikayeyle gelemem bu yüzden ara verceğim.Bu arada ben uyudum kalktım sen hala uyanıksın ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
oyun-list
Aktif Üye
|
12.12.2011, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ellerine sağlık yine çok mütiş ______________ "tr.gg" haricindeki linkten başka birşey olmadığından imza silindi.
///cryengine3 |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.12.2011, 16:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yalnız çok fena bitirmişsin ben meraktan patlarım şimdi |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.12.2011, 22:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun-list yazmış: ellerine sağlık yine çok mütiş Saolasin kardeş... ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
imanfedaisi
Uzman Üye
|
12.12.2011, 22:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eksik-forum yazmış: yalnız çok fena bitirmişsin ben meraktan patlarım şimdi Ehehe iyi oldu size değerimi bilmediniz,eleştirip üzdünüz beni şaka bir yana mecburum kardes napayım meraklanın biraz ______________ Gök Kubbede Hoş Bir Sadâ Bırakmak Değil midir Hayat..? Umarım Geriye Hoş Bir Sadâ Bırakabilmişimdir.Söz Uzar,Kesmek gerektir...Vesselam... M.Said BAŞAR |
|
↑
|
|
|
-
hzsahin
Acemi Üye
|
|
↑
|