Daha,
gün aydınlanmadı ama günaydın sahurda fazla fazla yedik şimdi yatamıyoruzda, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Herkese merhabalar..
Keyifler nasıl arkadaşlar? Biraz canlanalım haydi hep beraber sohbete buyurun..
Selam Aykut,
Sahuru yaptık ama iftarda biraz fazla yedik herhalde sahurda çok az yiyebildim. Bakalım işte nasıl olacak , seni sormalı sen nasılsın nasıl gidiyor. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Aleyküm selam İbrahim..
Sıcak havalarda çok yemek zor ama spor yaptığım için kilo almaya çalıştığımdan ramazan ayında olduğumuzdan tıka basa yiyiyorum..
İyi diyelim iyi olsun şükür Allahıma.. ______________
Aleyküm selam İbrahim..
Sıcak havalarda çok yemek zor ama spor yaptığım için kilo almaya çalıştığımdan ramazan ayında olduğumuzdan tıka basa yiyiyorum..
İyi diyelim iyi olsun şükür Allahıma..
Ramazanda sporda sıkıntı ama olsun vakit ayıra biliyorsan ne güzel , Allah kolaylık versin kilo almanda umarım istediğin sonuca ulaşırsın kolay gelsin bakalım ,
@BilgeDoktor;
Tavsiyene katılmaktayım , ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Hoşbuldum, teşekkür ederim ? İyiyim şükür siteyi halledersem çok daha iyi olacağım Seni sormalı sen nasılsın ? )))))
Halledersin halledersin kolay gelsin , şükür iyiyim bende oruç hafif'den zorlasa'da, ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
@ciz-dizayn
Vakit ayırmak zorunda hissediyorum kendimi.. Çünkü spor şart.. Daha yaş 19 ve boyum çok uzun zayıf bir görünüme sahiptim.. Şimdi kilo aldım.. Almam gerekiyor.. Daha çok fazla yemek yemeğe dikkat ediyorum çünkü yemek yemeden karbonhidrat almadan vücuda büyüyemeyiz.. Proteini de çok sık 2 - 3 saatte bir almamız lazım tabiki.. Spordan sonra almamız kasların dinlenmesi açısından daha iyi.. Bende kendime hedef koydum.. Şunun onun bunun gibi olucam değil, vücut ne kadar gelişirse.. Bir anda bir şey olucak diye bir şeyde yok.. Senelerce yapıcam bir ömür sakatlık olmazsa Allah izin verirse.. Sabırda çok önemli.. Spor benim hayatım oldu..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.