Eksikleriniz ;
Sitenizde İşlediğiniz Konularda Konya Hakkında Daha Çok Bilgiye İhtiyacınız Var Gibi Gördüm.. Bunları En Kısa Zamanda Tamamlayacağınıza İnanıyorum..
Sağ Kutucuklarınızı Daha Çok Geliştirmeli ve güncel Tutmalısınız...
Bunlar Dışında Pek Fazla Eksiğiniz Yok Gibi..
Güzel Yönleriniz ;
Türkiyemiz'in Şehirlerini Tanıtmanız Sitenizde Bu Konuları İşlemeniz Gayet Hoş.. Tasarımda Sağ Kutucukların Arkaplanları Dışında REnk Uyumları Güzel Olmuş..
Önerilerim ;
Sitenizdeki Konularınızı en Yakın Zamanda Tamamlamanızı Öneriyorum.. Dediğim Gibi Sağ Kutucularnızı Daha Zengin Tutmalısınız..
Ana Sayfanızın Altında Bulunan Toplist Logolarını Daha Düzenli Yapabilirsiniz.. Dağınık İçerik Herzaman eksi Paundır Unutmayın
Yorumlarım ;
Yine Dediğim Gibi Türkiye'nin Şehirleri Tanıtmanız Ve sitenizde bu Konuları İşlemeniz Gayet hoş.. Yalnız Sitenize Gelen Ziyaretçileriniz Bunların Daha Fazlasını isteyecektir, umacaktır.. Tasarımınzada Güzel Bir Seçim Yapmışsınız Yalnız Renk Uyumlarını Daha Dikkatli Sağlamanızda Fayda Var
Başarılarınızın Devamını Dİlerim..
oyyyyy ;
Eksikleriniz ;
Sitenizde İşlediğiniz Psikoloji Hakkında Daha Fazla Konulara değinebilirsiniz.. Unutmayın Psikoloji Bu Kadardan İbaret Değildir.. Bunların Herbir Yenilerini ekleyerek Konularınızı Zenginleştirebilirsiniz..
SAğ Tarafta Bulunan Kutucuklarınıza Daha Çok Önem VErmelisiniz.. Eksikleiniz Buradan da Kaynaklanıyor
Güzel Yönleriniz ;
Güzel Bir Tasarım Seçimi Yapmışsınız... Sitenizde İşlediğiniz Konular İnsan Hayatından ALıntılar İnsan Hayatını Yöneten Bazı Konular Olduğu İçin bu Konuları Merak Edenler, Öğrenmek İsteyenler İçin Güzel Bir Kaynak Hazırlamışsınız..
Önerilerim ;
Güzel Bir Tasarım TErcihi Yapmışsınız Dedim Ama Sitenizdeki Konunuz İle İlgili Daha Güzel bir Tasarım TErcihi Yapabilirsiniz.. Başlık Resminiz Şuanki Kullandığınız Tasarım İle Uyum Sağlayamamış..
Mesela Başlık Resminize Uygun bir Tasarım TErcihi Yapabilirsiniz.. Bu Konunuz İle Uyumlu Bir TErcih Olabilir...
Ana Sayfanızda Birazcık Daha Görsellere Yer Verebilirsiniz.. Sitenize Gelen Ziyaretçileriniz İçin Güzel Bir Karşılama Olabilir
Yorumlarım ;
Sitenizde İşlediğiniz Konular İle Güzel Bir Yolda İlerliyorsunuz, TEbrik Ederim.. GErçekten Güzel Bir Konuya Değinmişsiniz.. Başarılarınızın DEvamını Diliyorum..
bahargecesi ;
Eksikleriniz ;
İşlediğiniz Konularınız Üzerinde Fazla Eksiklere Rastlamadım.. Gayet Başarılı Bir Çalışma Olmuş.. Ama Unutmayın ki Hiçbirşey Dört Dörtlük Değildir
Demek İstedeğim ; Konularınıza Yenileri ekleyebilir, Daha da Zengin Yapabilirsiniz...
Güzel Yönleriniz ;
Sitenizde İşlediğiniz Konular ; Aşk, Sevgi, İhtiras.. Nedir Ki Bunlar.. Olmazsa Olur mu ?
Diyenler İçin güzel Bir CEvap Olmuş Diyebilirm.. Aşk ve Sevgi Konusunda Güzel Bir Kaynak.. Ziyaret Etmeye Değebilir Diyebilirim
(
)
Önerilerim ;
Sitenizin Girişinde 2 Farklı Müzik Ziyaretçilerinize Eşlik Ediyor..
Bunlardan Yalnızca 1 Tanesini Seçmenizi Öneririm..
Başlık Resminiz Biraz Karşık Olmuş.. Taşmalar Göze Çarpıyor..
Sağ Kutucuklarınızı Daha iyi Kullanabilirsiniz..
Sizin İçin Fazla Bir Öneri Kalmadı Sanırım
Yorumlarım ;
Yukarıda Söylediğim ; Önerilerim, Düzeltmeniz Gerekn Yerleri Hallettiğinizi Varsayarak ; " Ne Denilebilir ki Harika " Demekten Başka Bir Çarem Yok Sanırm
Çok Beklettim Sanırım.. Yoğunluğum Nedeni İle Biraz Aksaklıklar Oldu..
Özür Diliyorum
Eksikleriniz ;
Konularınızı Daha Çok Yenilemeli, Daha Çok İçerik Eklemelisiniz..
Konularınızda eksiklikler Güze Çarpıyor..
En Yakın Zamanda Bunu Gerçekleştireceğinize İnanıyorum..
Güzel Yönleriniz ;
Sitenizde İşlediğiniz Konular Günümüzde Pek GÜndemde Olmasa da Hatırlatıcı ve yeniden hareketlendirici konular olacağına İnanıyorum..
Tasarımıza Gelince ; Güzel Bir Tasarım TErcihi Yapmışsınız Yalnız , Bunu Dahada Güzelleştirebilmek de Sizin Elinizde..
Önerilerim ;
Menulerinizi Alışılagelmiş Bir Şekilde Yani Sol Taraftan Yada Üst Menu Şeklinde Yönetmeniz Size İlk Önerim..
Sitenizin Üstünde Kullandığınız Resmi Daha Küçük Yada Konu İçeriklerinize Daha Uygun Bir yere Yerleştirmelisiniz..
İşlediğiniz Konuları Dahada Zengin Tutmalısınız ki Ziyaretçileriniz Sitenize İlk Girişlerininde Konularınızı bitiremesin.. Böylelikle Başka Bir Gün, Kaldığı Yerden Devam Edebilsin ve Siz de Bu Durumdan Yararlı Çıkın
Yorumlarım ;
Güzel Tasarım, Akla Gelici, Akılda Kalıcı ve Faydalı Konular..
Başka Ne Denilebilir ki
Önerilerimi ve Eksiklerinizi Tamamladığınıza Göre Fazla Bir Öneriye Gerek Yok Sanrım. .
Sitenizi İnceledim ; Önerdiğim Bir Kaç Konuyu Göz Önünde Bulundurmuş ve Uygulamışsınız.. Eksikleriniz Hemen HEmen Kalmamış Diyebilirim..
Başka Söze Gerek Var Mı
Geciktiğim İçin Herkesten Özür Diliyorum