Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj09.07.2008, 14:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ziyaretçi defterinde ne yapacaksınız banner takasını. TopListimizin PR değeri 3 diyoruz. Oraya üye olmanız zaten amacınızı karşılayacaktır.
Mesaj09.07.2008, 16:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Amacımız her sitede TÜRK Bayrağı olması.

Reklamınız var üzerinde. Bu site sahiplerini pek memun etmez.
Mesaj09.07.2008, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

Filistine Yardim Eden Bazi Siteler Var Arkadaslar Bazilari Gercekten Cok Buyuk Siteler Ve Gercekten Cok güzel Yardim Yapıyolar

Ornegin; Deniz Feneri Kimse Yokmu Gibi Siteler Sizlerde İsterseniz Bu Sitelerden Banner Alıp Sitenizin 1 Yerine Ekleye bılırsınız.

Su Unutmayın Arkadaslar Sadece BEnım Yardımımla Olacak İşmi Bu Dıyenler....

Sizin Gibi Dusunenlerı Bıde Hesablayın

Her 10 Kişiden 6 Si Boyle Dusunuyor.

100 Kısıden 60 i
1000 Kisiden 600 i
10.000 Kisiden 6000 İ
100.000 Kisiden 60.000 i
1.000.000 Kisiden 600.000 i
VE

70 Milyondan 40 Milyonu Böyle Düşünüyor....

Arrow www.israileboykot.tr.gg

Mesaj09.07.2008, 18:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj09.07.2008, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

haberarsiv yazmış:
piriketseverler yazmış:
Amacımız her sitede TÜRK Bayrağı olması.

Reklamınız var üzerinde. Bu site sahiplerini pek memun etmez.

Arkadaşım biz reklam yapmıyoruz çok acemi ve çocukca konuşma bence. Biz Bandın üzerine site adresini büyük harflerle başkaları gibi yazıp ASLA reklam yapmıyoruz. Böyle düşünen bilinçsiz insalar gerçekten bizi çok kızdırıyor. Sende Ruh denen birşey kalmamış işin güçün neyi reklam olarak kullanırım olmuş. Kafanda bunları düşünür olmuş. Yobazlaşmışsın. Bütün kampanyalara bak (Tema, Deniz Feneri, 1001 Çocuk 1001 Dilek, Cumhuriyet Bandı, Bir Hayat Kurtar vs..... ) üzerine tıkladığın zaman yönlendiğin mutlaka bir site vardır.
Mesaj11.07.2008, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kardeş eline yüreğine sağlık. Harika bir site. Kardes düşüncelerine, yapmak istediklerine katiliyorum ve sana bu konuda destek oluyorum. Bayrağa sahip çıkmak bir şereftir. Ne mutlu bizlere.
Mesaj12.07.2008, 08:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

googlepagerank yazmış:
Kardeş eline yüreğine sağlık. Harika bir site. Kardes düşüncelerine, yapmak istediklerine katiliyorum ve sana bu konuda destek oluyorum. Bayrağa sahip çıkmak bir şereftir. Ne mutlu bizlere.
Mesaj12.07.2008, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güneydoğu'da şehit edilen soydaşlarımız için harekete geçen 70 milyonun genç bilişim teknolojisi bilgili evlatlarımızın başarısı ile PKK'lara terörist demeyen ve kardeşlerimiz diyerek övgüler yapan web siteleri ‘hack'lenmiş ve TÜRK Bayrağı yerleştirilmiştir.
Mesaj12.07.2008, 14:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

herkesi siteme beklerim...

www.ewim-cafe.tr.gg
Mesaj12.07.2008, 20:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewim-cafe yazmış:
herkesi siteme beklerim...

www.ewim-cafe.tr.gg

Arkadaşım burada reklam yapacağına git güzel güzel kendine yeni konu aç. Ayıp yaptığın biz burada ne için çabalıyoruz.
Mesaj13.07.2008, 20:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Büyük Olmak Sadece Yaşla Başla Düşünceyle Olmuyor.
Bizim için En BÜYÜK, Kanından GerÇek TÜrk Kanı Akan, Bir Zorunluluk için Değil, Bİr Birlik, Bütünlük Uğruna Gözünü Kırpmadan Canını Feda Edendir. Aynı Zamanda Küçüğünü Büyüğünü Bilip Sevgiden Önce Saygıyla Yaklaşandır.

Alıntıdır: vatansizeminnettar.tr.gg sitesine teşekkürlerimi sunarım.
Mesaj13.07.2008, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

piriketseverler yazmış:
Büyük Olmak Sadece Yaşla Başla Düşünceyle Olmuyor.
Bizim için En BÜYÜK, Kanından GerÇek TÜrk Kanı Akan, Bir Zorunluluk için Değil, Bİr Birlik, Bütünlük Uğruna Gözünü Kırpmadan Canını Feda Edendir. Aynı Zamanda Küçüğünü Büyüğünü Bilip Sevgiden Önce Saygıyla Yaklaşandır.

Alıntıdır: vatansizeminnettar.tr.gg sitesine teşekkürlerimi sunarım.

ilgi alaka ve desteğinize asıl ben teşekkür ederim...Siz degerli dostlarımızla sitemizin daha da iyi yerlere geleceğine inanıyorum...
Mesaj14.07.2008, 09:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnşallah çok iyi yerlerde görmek isteriz. Bedava-Sitem kullanıcılarının yazılan her yazıyı okumasını tavsiye ediyorum. Duygularımız körelmesin.
Mesaj14.07.2008, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

15 Kategoride 550 Resim

Yeni İcatlar-Araba-Doğa-Fragman-Gezi-Güzeller-Hayvanlar Alemi-Karikatürler-Msn Resimleri-NBA resimleri-NaturePhotography-Portre Resimler-Spor-Yurdum İnsanı ve Sizden Gelen Resimler
Mesaj19.07.2008, 20:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

selamlar iyi tatiller www.piriketseverler.tr.gg