Yazar |
Mesaj |
-
egitimcifikirleri
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2008, 10:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede yasak olmalı.ne şekilde olursa olsun adamı ekmeğiyle oynyorsun. o adam o filme belki para verdi yada başka şeklde karşılıklı temin etti se ou bedva alıp bedava sitende yayınlayamazsın.yayınlarsan etik olmaz.
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2008, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dogru olan da budur zaten sonuna kadar katılıyorummm saygılar klay gelsın ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
netfunclub
Acemi Üye
|
10.08.2008, 11:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xat.com/kacak_funclub |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2008, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netfunclub yazmış: xat.com/kacak_funclub
bu ne şimdi arkdasım anlamıyorumm yaa gereksız yazılardan reklamlardan kacınalım lutfenn ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
fatihkaragumruk
Aktif Üye
|
14.08.2008, 07:24 (UTC) Mesaj konusu: orjinal |
|
|
orjinal çekimler yapmaya dikkat ediyorum ______________ karagümrüklü |
|
↑
|
|
|
-
netfunclub
Acemi Üye
|
14.08.2008, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
haberiz yazmış: dogru olan da budur zaten sonuna kadar katılıyorummm saygılar klay gelsın bu arkadaşımız reklam veriyoda bişi yok ben reklam verincemi sitemi siliyonuz |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.08.2008, 17:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
netfunclub yazmış: haberiz yazmış: dogru olan da budur zaten sonuna kadar katılıyorummm saygılar klay gelsın bu arkadaşımız reklam veriyoda bişi yok ben reklam verincemi sitemi siliyonuz
sacmalama arkdasim bunda reklamin ne isi var yaw ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
asskbahcesi
Acemi Üye
|
15.08.2008, 22:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anladığım kadarıyla film izlettirmekte download linki vermek te yasak, kendi çekimlerimiz hariç. Mp3 mesela imem.com gibi yerler de yaptığımız playerleri dinletebiliyoruz heralde ekstralardan arkaplan müziğide ekleyebiliyoruz ama MP3 download linki vermemiz yasak doğru mu anladım. ______________ http://asskbahcesi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2008, 05:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
asskbahcesi yazmış: Anladığım kadarıyla film izlettirmekte download linki vermek te yasak, kendi çekimlerimiz hariç. Mp3 mesela imem.com gibi yerler de yaptığımız playerleri dinletebiliyoruz heralde ekstralardan arkaplan müziğide ekleyebiliyoruz ama MP3 download linki vermemiz yasak doğru mu anladım.
bu konuyu anlamısısnız arkdasım ıste tam böylee uzel acıklamısısnız ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
kurnaz-ersin
Aktif Üye
|
24.08.2008, 10:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben şimdi siteme film ekledim onu kaldııracak mıyım? |
|
↑
|
|
|
-
ugraburaya
Uzman Üye
|
24.08.2008, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kurnaz-ersin yazmış: ben şimdi siteme film ekledim onu kaldııracak mıyım?
Evet ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlmekani
Uzman Üye
|
02.10.2008, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten böyle olması en doğrusu emeğe saygı gerekiyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
senator-65
Acemi Üye
|
14.10.2008, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tşkler paylaşım için ögrendiyimiz ii oldu |
|
↑
|
|
|
-
islamiyetyolculari
Acemi Üye
|
15.10.2008, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tr |
|
↑
|
|
|
-
devkodservisi
Uzman Üye
Konum: [..:: İstanbul ::..] l Lütfen Sorularınızı Forumda Sorun !
|
17.10.2008, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede yasak olması lazım |
|
↑
|
|
|
|