Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Bir senedir çıkış yapamıyordum Teşekkürler Benjamin ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
yeni bir site açtım ve 2-3 gün içerisinde tam 3 sitem silindi ve inşallah 4. ncusu olmaz eğerki olursa ben .comlu veya orglu bir site açarak ligtv yayını yapmayı planlıyorum.!!!!
yeni bir site açtım ve 2-3 gün içerisinde tam 3 sitem silindi ve inşallah 4. ncusu olmaz eğerki olursa ben .comlu veya orglu bir site açarak ligtv yayını yapmayı planlıyorum.!!!!
arkadaşım yeri burası değil ama lig tv yada d smart gibi üçretli ve telif hakları içeren yayınları yayınlayan arkadaşların siteleri yıllardır siliniyor ve silinmekte bu yüzden sitem etmeyiniz .Telif hakkı ihlali yapmayan yayınlar yayınlaya bilirsiniz..
Yeni site açtın da açarken kuralları okudun mu?
Bu gidişle çok siten silinir.
Yayın ihlali yapıyorsun ve silinince sitem ediyorsun.
Önce site silinme durumlarını gözden geçir.
İnşallah sitem silinir demeyeceksin, kurallara uymuyorsa silinecektir. http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=160543 İyi forumlar. ______________
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.