TAHSİLİNİZ NEDİR ? |
ORTAOKUL |
|
[ 18 ] |
LİSE |
|
[ 32 ] |
ÜNİVERSİTE |
|
[ 31 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.11.2008, 21:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkdaslar ATAMIZIN bu zamana kadar gızlenmıs vıdeosunu ekledım saygılarımla
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
empirretotalwar
Uzman Üye
|
16.11.2008, 21:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitenizi gezdim büyük emekler verilmiş belli içerik ilgi çekici
herkesi siteme beklerim... ______________
|
|
↑
|
|
|
-
makaledunyasi
Acemi Üye
|
17.11.2008, 13:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
empirretotalwar yazmış: sitenizi gezdim büyük emekler verilmiş belli içerik ilgi çekici... |
|
↑
|
|
|
-
makaledunyasi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
lise-2
Acemi Üye
|
17.11.2008, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2008, 20:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumunuz için tesekkurler arkdasım yasınıza verıyorumm saygılar
www.egitimbilgisi.tr.gg
haa bıde frame mantıgını halen cozememıssın basarılar ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
lise-2
Acemi Üye
|
17.11.2008, 21:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Volla dediklerimi herkes anlar,yöneticilerin görmesi lazım böyle bir konuyu. Ayrıca yaşımı bilmeden yaşım hakkında yorum yapma |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2008, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
basarılar arkadsım tesekkurler
www.egiimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2008, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese hayırlı geceler dılıyorum bırseyın haberını vermek ıstıyorum arkdaslar sızlere daha ıyı hızmet verebılmek ıcın yakında tasarımımızı tamamen yenılıyoruz saygılarımla
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
organiksite
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.11.2008, 06:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sagolun bır deneyelım bakalım ______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
|