Yazar |
Mesaj |
-
iceblue-tasarimciniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2010, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sadece denemedir Arkadaşlar daha iyisini yapar.
Önizleme
Bu arada yanlızlık değil yalnızlık olmalıydı sitenizin adı... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
10.12.2010, 16:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iceblue-tasarimciniz yazmış: Sadece denemedir Arkadaşlar daha iyisini yapar.
Önizleme
Bu arada yanlızlık değil yalnızlık olmalıydı sitenizin adı...
Teşekkür ederim ama bu fazla renkli sitem sade bir site olduğundan uyum sağlamaz. ve afilliyanlizlik yanlış yazdığımı üye olduktan aylar sonra fark ettim ve tekrar açmak istedim doğru isimle lakin iş işten geçmiş.. |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 16:34 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Merhaba arkadaşlar, bende bir başlık resmi isteyebilirim kanımca bilgisayarıma format attığım için hiç bir programım yok.
bu resmin yerine gelecek gri ve siyah tonlarında sitemin düzenine ve içeriğine uyacak şık bir baqşlık resmi yapabilirmisiniz ?
resim boyutları aynı olacak
Üzerinde Afilliyanlizlik, kültür edebiyat ve düşünce sitesidir yazarsanız güzel olur.
İlgileniyorum Modum.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
reklamtam yazmış: afilliyanlizlik yazmış: Merhaba arkadaşlar, bende bir başlık resmi isteyebilirim kanımca bilgisayarıma format attığım için hiç bir programım yok.
bu resmin yerine gelecek gri ve siyah tonlarında sitemin düzenine ve içeriğine uyacak şık bir baqşlık resmi yapabilirmisiniz ?
resim boyutları aynı olacak
Üzerinde Afilliyanlizlik, kültür edebiyat ve düşünce sitesidir yazarsanız güzel olur.
İlgileniyorum Modum.!
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
10.12.2010, 16:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Özür dilerim yanlış anlattım galiba Ben sitemdeki başlık resmini değiştirmek istiyorum yani hasret sona erdi yazısı artık olmamalı ve sitemin renklerine uyum sağlamalı |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
pc-ajani yazmış: arkadaşlar şu resimde laptop veya pc resmi dediğim yere laptop veya bilgisayar resmi koyarmısınız
[img]http://hizliupload.com/img/aaaaa.png[img/]
http://hizliupload.com/img/aaaaa.png
Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Özür dilerim yanlış anlattım galiba Ben sitemdeki başlık resmini değiştirmek istiyorum yani hasret sona erdi yazısı artık olmamalı ve sitemin renklerine uyum sağlamalı
İstediğiniz Renkleri Ve Arka Plan Renklerini Belirtirseniz Daha İyi Yapabilirim.!Modum |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eski başlık resmine benzemeli ama renkli yerleri olmamalı siyah gri ve beyaz ton olmalı aynı eski banner gibi ama küçük renkli toplar olmamalı kendimi acemi gibi hissediyorum |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:06 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Eski başlık resmine benzemeli ama renkli yerleri olmamalı siyah gri ve beyaz ton olmalı aynı eski banner gibi ama küçük renkli toplar olmamalı kendimi acemi gibi hissediyorum
İlgileniyorum Modum.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Eski başlık resmine benzemeli ama renkli yerleri olmamalı siyah gri ve beyaz ton olmalı aynı eski banner gibi ama küçük renkli toplar olmamalı kendimi acemi gibi hissediyorum
Buyrun Modum Hazır.!
Önizleme :
Umarım Tutturmuşumdur.! |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Her biri çok güzel ama beni ya yanlış anlıyorsunuz yada ben anlatamıyorum.
RENKLER
siyah beyaz ve gri
sade şık ama görkemli bi başlık resmi Amma çok şey istedim demi.
Ama daha olmadı arkadaşlar.
Şu yazmalı
Afilliyanlizlik, kültür edebiyat ve düşünce sitesidir. |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Afilliyanlizlik Buyrun Hazır.!
Önizleme :
|
|
↑
|
|
|
-
iceblue-tasarimciniz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.12.2010, 17:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Renksiz dediği halde renk renk yapıosnuz Bende dahil ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
10.12.2010, 17:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu tarz bir şeyden bahsediyorum
|
|
↑
|
|
|
|