TAHSİLİNİZ NEDİR ? |
ORTAOKUL |
|
[ 18 ] |
LİSE |
|
[ 32 ] |
ÜNİVERSİTE |
|
[ 31 ] |
|
Toplam Oylar : 81 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
hackdefance
Aktif Üye
|
08.11.2008, 22:56 (UTC) Mesaj konusu: Bravo siten çok güzel |
|
|
Tema,renk uyumu,içerik menüler profesyonelin elinden cıkmıs gibi tebrik ederim.Bu zamana kadar gezdigim (tr.gg) sitelerinin en iyisi. ______________ Bütün bu şartlardan daha acı verici ve daha tehlikeli olmak üzere ülkenin için de, iktidara sahip olanlari aymazlık ve sapkınlık ve hattâ hainlik içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri kişisel çıkarlarını, işgal edenlerin siyasî amaçlarıyla birleştirebilirler.
Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK
20 Ekim 1927
(Genclige Hitabeden Bir Pragraf)
|
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: Bravo siten çok güzel |
|
|
hackdefance yazmış: Tema,renk uyumu,içerik menüler profesyonelin elinden cıkmıs gibi tebrik ederim.Bu zamana kadar gezdigim (tr.gg) sitelerinin en iyisi.
______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınızı beklıyoruz degerlı tr.gg ailesi yorumlarınızı bizden esirgemeyin lütfen
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
c-strike15
Uzman Üye
Konum: [-*-Ankara-*-] Yaş: [-*-13-*-] meslek: [-*-Ögrenci-*-] İlgi Alanları: [-*-b-s-*-]
|
09.11.2008, 20:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çüşşşşşşşşş siteye bak be kaç yıl uğraştır kardeş ben 10 sayfa ekliycem die günümden oluyomm adam neler yapmış helal olsun böle bi sitem olacak varya neler yaparım neler ii çalışmalar
Saygılar... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.11.2008, 22:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
c-strike15 yazmış: çüşşşşşşşşş siteye bak be kaç yıl uğraştır kardeş ben 10 sayfa ekliycem die günümden oluyomm adam neler yapmış helal olsun böle bi sitem olacak varya neler yaparım neler ii çalışmalar
Saygılar...
lütfen forumdaki uslubunuza dikkat edin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2008, 10:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tesekkurler arkdasım ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
htmlvitrini
Acemi Üye
|
10.11.2008, 15:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
guzel sıte |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.11.2008, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
htmlvitrini yazmış: guzel sıte
www.egitimbilgisi.tr.gg______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.11.2008, 16:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorumlarınızı beklıyorum arkdaslar nerede hanı o degerli güzel yorumlarınız
|
|
↑
|
|
|
-
haberiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2008, 08:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ www.haberiz.tr.gg -->bilim insanları,icatlar,bilim tarihi,uzay arastırmları,arastırma sonuçları,aşkın kanunu,aşkın türleri,aşkın türleri,platonik aşk,astrolojide evlilik,burçların negatif özellikleri,dogum astrolojisi,elementler ve aşk,haberler burada |
|
↑
|
|
|
-
htmlvitrini
Acemi Üye
|
12.11.2008, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
12.11.2008, 20:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
degerlı yorumarınız nerededır bakıyım nerede
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliyiznet
Uzman Üye
|
12.11.2008, 20:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizi her zaman takip ederim.Gerçekten çok başarılı bir siteniz var ne diyelim yolunuz açık olsun.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
egitimbilgisi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.11.2008, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgiliyiznet yazmış: Sitenizi her zaman takip ederim.Gerçekten çok başarılı bir siteniz var ne diyelim yolunuz açık olsun..
cok degerli yorumlarınız için gercekten cok tesekkur ederım arkdasım cok sagolun sızınde sıtenız gercekten cok basarılı ve basarılarınızın devamını dılerım saygılarımla ______________ www.egitimbilgisi.tr.gg -> Eğitim dünyasında gözünüz,Hayata ve İnsana Rehber,en iyi eğitim sitesi,eğitim bilginizin en uç noktası,eğitimbilgisi
|
|
↑
|
|
|
|