Yazar |
Mesaj |
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nolacak Bu Forumun Hali ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
01.02.2011, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aynen ya... Kimse yok.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayaldunyam-mert yazmış: Aynen ya... Kimse yok..
Yakında Bizlerde Kalmayız Böyle Giderse...______________ |
|
↑
|
|
|
-
hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
01.02.2011, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla saçma saçma konular açılıyor.. Her dakika millet reklamını yapıyor..______________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
01.02.2011, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizi bilmem ama ben 30 yaşıma kadar burada olmak istiyorum. Şu anda 16 yaşındayım yani Bedava-Sitem'de 14 yıl daha kalmak beni mutlu edecektir. O zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanıp site kapanmazsa. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
hayaldunyam-mert
Uzman Üye
|
01.02.2011, 19:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benimde gidesim yok ______________ |
|
↑
|
|
|
-
cennet-turkiyem
Aktif Üye
|
01.02.2011, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: Sizi bilmem ama ben 30 yaşıma kadar burada olmak istiyorum. Şu anda 16 yaşındayım yani Bedava-Sitem'de 14 yıl daha kalmak beni mutlu edecektir. O zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanıp site kapanmazsa.
Yaşın ilerlkedikçe soğusun merak etme ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli ) |
|
↑
|
|
|
-
cennet-turkiyem
Aktif Üye
|
01.02.2011, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cennet-turkiyem yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Sizi bilmem ama ben 30 yaşıma kadar burada olmak istiyorum. Şu anda 16 yaşındayım yani Bedava-Sitem'de 14 yıl daha kalmak beni mutlu edecektir. O zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanıp site kapanmazsa.
Yaşın ilerlkedikçe soğusun merak etme
Mesela ben sadece resim upload etmeye giriyorum ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli ) |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
01.02.2011, 21:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cennet-turkiyem yazmış: cennet-turkiyem yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Sizi bilmem ama ben 30 yaşıma kadar burada olmak istiyorum. Şu anda 16 yaşındayım yani Bedava-Sitem'de 14 yıl daha kalmak beni mutlu edecektir. O zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanıp site kapanmazsa.
Mesela ben sadece resim upload etmeye giriyorum
Hiç zannetmiyorum abi. Eğer her şeyi öğrenirsen tabi soğursun ben bu nedenle çok yavaş bir biçimde ilerlememi sürdürmek istiyorum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
cennet-turkiyem
Aktif Üye
|
01.02.2011, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: cennet-turkiyem yazmış: cennet-turkiyem yazmış: bs-destek-merkezim yazmış: Sizi bilmem ama ben 30 yaşıma kadar burada olmak istiyorum. Şu anda 16 yaşındayım yani Bedava-Sitem'de 14 yıl daha kalmak beni mutlu edecektir. O zamana kadar herhangi bir sıkıntı yaşanıp site kapanmazsa.
Mesela ben sadece resim upload etmeye giriyorum
Hiç zannetmiyorum abi. Eğer her şeyi öğrenirsen tabi soğursun ben bu nedenle çok yavaş bir biçimde ilerlememi sürdürmek istiyorum.
Senin soğumana gerek yok onlar soğutur ______________ Afilliyanlizlik ( By_Afilli ) |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 22:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|