Yazar |
Mesaj |
-
yoneticiyiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2011, 03:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın Arkadaşlar...______________ |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
01.02.2011, 10:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
günaydın ______________
Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?______________ |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.02.2011, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Banada öyle gibi geldi forum iyice çöktü ya eskiden dakikabaşı mesaj gönderilirdi
Hele tatillerde... ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Banada öyle gibi geldi forum iyice çöktü ya eskiden dakikabaşı mesaj gönderilirdi
Hele tatillerde...
Buna bir çözüm bulmak lazım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.02.2011, 13:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iddaa-city yazmış: hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Hele tatillerde...
Buna bir çözüm bulmak lazım
Buna bir çözüm bulmak çok zor zaten çoğu webmasterin sitesi silindi yada reklamlar yüzünden kendileri sildiler...Ne olursa olsun bütün bunların sebebi reklamlar...______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Hele tatillerde...
Buna bir çözüm bulmak çok zor zaten çoğu webmasterin sitesi silindi yada reklamlar yüzünden kendileri sildiler...Ne olursa olsun bütün bunların sebebi reklamlar...
Haklısınız...______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
01.02.2011, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Hele tatillerde...
Buna bir çözüm bulmak çok zor zaten çoğu webmasterin sitesi silindi yada reklamlar yüzünden kendileri sildiler...Ne olursa olsun bütün bunların sebebi reklamlar...
bu gün durgun diyorsunuz sabahtan beri giremedim ki bağlantı haatsı dedi bakım yapılıyor sandım annemlerle pazara gittim geldim şimdi düzelmiş ama değişen birşey yok tabi.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
wikimedyam
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.02.2011, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: ...... |
|
|
Bs çok sıkıcı olmaya başladı bazı saatlerde online olan bile fazla olmuyor.Okullar tatil olmadan,Forum,çok hareketliydi,şimdi biraz sönük kalıyor.Bunun nedeni ne acaba? |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.02.2011, 17:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: ...... |
|
|
wikimedyam yazmış: Bs çok sıkıcı olmaya başladı bazı saatlerde online olan bile fazla olmuyor.Okullar tatil olmadan,Forum,çok hareketliydi,şimdi biraz sönük kalıyor.Bunun nedeni ne acaba? |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
01.02.2011, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: hypnaty yazmış: iddaa-city yazmış: Forum bugün durgun mu ? Yoksa bana mı öyle geldi ?
Hele tatillerde...
bu gün durgun diyorsunuz sabahtan beri giremedim ki bağlantı haatsı dedi bakım yapılıyor sandım annemlerle pazara gittim geldim şimdi düzelmiş ama değişen birşey yok tabi..
bir ara bendede olmuştu bağlantı hatası ama şuan yok ______________
|
↑
|
|
|
-
mrgraficer
Acemi Üye
|
01.02.2011, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar... |
|
↑
|
|
|
-
iddaa-city
Acemi Üye
|
01.02.2011, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İyi Akşamlar.______________ |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
01.02.2011, 19:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyi akşamlar arkadaşlar ______________
Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. |
|
↑
|
|
|
|