Yazar |
Mesaj |
-
baks-bani
Uzman Üye
|
25.08.2011, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anadolularmı? ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
25.08.2011, 19:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: aykut-servis yazmış: Pek Sanmıyorum Çünkü Üyeler Forumda Takılmıyor Tabi Bu Forumun Batması İçin Büyük Bir Nedenlerden Birisidir De Bunları Biz Değil Yetki Sahibi Olanlar Düşünsün Üstümüze Vazife oLmayan Bir Şey Sonuşta Dopru Değil Mi Arif ? Yalansa Yalan De Yani Burada Konuşuyoryz
yalan değilde artık bakıyorumda hakan bey attığımız mesajlara çok geç cevap veriyor bazen hiç vermiyor mod arkadaşlarımız 2007 den beri mod bence hersene hatta 6 ayda bir mod seçimi, yapılmalı grafiker olna arkadaşlarda sadece profil resmi dişında hiç bir ayrıcalıkları yok tabi bu sayılırsa yani be-s açıldığından beri hiç iyi olmadı desem yalan olur ben bs min yabancı ülkeden bir arakdaşım varda anlatıyor hep bizim mesela forum eksterası geliştirilebiliyor modlar 7-24 devamlı hepsi olmasada en az 2 açık diyor.Ya bizde Lütfen Bunu Düzeltelim :!: :!: :!: :(
Hmm :S |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
25.08.2011, 19:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış:
Anadolularmı?
"Anadolulular" üstadımızın sitesi silinmiş olmasına karşın msn adresi mevcut ______________ |
|
↑
|
|
|
-
rankend
Uzman Üye
|
25.08.2011, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet doğru söylüyor , berkay'ın(imagerial) hiç ciddi olduğunu görmedim , kısacası gerektiği durumda ciddi olur. Zaten konuşmalarımızı okuyanlar gülmekten ölür herhalde...______________
rankend on deviantART
Taklitlerden sakının : rankend forumexe hesabı özenti taklittir. |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
25.08.2011, 19:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış:
evet doğru söylüyor , berkay'ın(imagerial) hiç ciddi olduğunu görmedim , kısacası gerektiği durumda ciddi olur. Zaten konuşmalarımızı okuyanlar gülmekten ölür herhalde...
merak ediyorum ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış:
evet doğru söylüyor , berkay'ın(imagerial) hiç ciddi olduğunu görmedim , kısacası gerektiği durumda ciddi olur. Zaten konuşmalarımızı okuyanlar gülmekten ölür herhalde...
gerçektende öyle |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
rankend yazmış:
evet doğru söylüyor , berkay'ın(imagerial) hiç ciddi olduğunu görmedim , kısacası gerektiği durumda ciddi olur. Zaten konuşmalarımızı okuyanlar gülmekten ölür herhalde... |
|
↑
|
|
|
-
muazbin
Aktif Üye
|
25.08.2011, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız? |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muazbin yazmış: selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız?
ii siz nassınız ? |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muazbin yazmış: selamun aleykum arkadaşlar nasılsınız?
aleyküm selam saol dostum sen nasılsın ?______________
|
|
↑
|
|
|
-
muazbin
Aktif Üye
|
25.08.2011, 20:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl olayımm teravihten geldim kadir gecesi olma ihtimali yüksek belim agrıdı kılarken |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muazbin yazmış: nasıl olayımm teravihten geldim kadir gecesi olma ihtimali yüksek belim agrıdı kılarken
allah kabul etsin______________
|
|
↑
|
|
|
-
muazbin
Aktif Üye
|
25.08.2011, 20:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: muazbin yazmış: nasıl olayımm teravihten geldim kadir gecesi olma ihtimali yüksek belim agrıdı kılarken
allah kabul etsin
saolun sizler nasıl değerlendirdiniz bu geceyi? |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
25.08.2011, 20:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muazbin yazmış: energy26 yazmış: muazbin yazmış: nasıl olayımm teravihten geldim kadir gecesi olma ihtimali yüksek belim agrıdı kılarken
allah kabul etsin
saolun sizler nasıl değerlendirdiniz bu geceyi? |
|
↑
|
|
|
-
muazbin
Aktif Üye
|
25.08.2011, 20:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: muazbin yazmış: energy26 yazmış: muazbin yazmış: nasıl olayımm teravihten geldim kadir gecesi olma ihtimali yüksek belim agrıdı kılarken
allah kabul etsin
saolun sizler nasıl değerlendirdiniz bu geceyi?
valla işten yorgun gelince malum fabrıkada ılk gunumdu inanın yorgunluktan ne yaptıgımı bılemedım işten geldiğim gibi uyuya kalmısım
hmm en azından bugün bol bol tövbe edelim mübarek gün yılda bir geliyor nede olsa |
|
↑
|
|
|
|