Yazar |
Mesaj |
-
devrimcity
Uzman Üye
|
17.08.2011, 11:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
17.08.2011, 12:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Naber millet,umarım iyisinizdir.Çünkü ben çok kötüyüm.Benim oğlan bir türlü iyileşemedi.Bugünde bacaklarım ağrıyor diye zırlayıp duruyor.Şu anne olmak ne zor birşey ya.Vallahi annelerinizin kıymetini bilin.Oğlumun yerine ben hasta olmaya razıyım.Yeterki ona birşey olmasın! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
17.08.2011, 12:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Naber millet,umarım iyisinizdir.Çünkü ben çok kötüyüm.Benim oğlan bir türlü iyileşemedi.Bugünde bacaklarım ağrıyor diye zırlayıp duruyor.Şu anne olmak ne zor birşey ya.Vallahi annelerinizin kıymetini bilin.Oğlumun yerine ben hasta olmaya razıyım.Yeterki ona birşey olmasın! çok duygusal konuştun ablacım doktor olup yanına koşasım geldi şaka bi yana geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmesi dileği ile.. ______________ Büyük işler başaran, Küçük adam..
DREAMWEAVER İLE BEDAVA-SİTEM İÇİN TASARIM YAPMA // RESİMLİ ANLATIM |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
17.08.2011, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkeze Günaydın Ben yeni kalktım Nasılsınız BS Ailesi? ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
17.08.2011, 12:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Naber millet,umarım iyisinizdir.Çünkü ben çok kötüyüm.Benim oğlan bir türlü iyileşemedi.Bugünde bacaklarım ağrıyor diye zırlayıp duruyor.Şu anne olmak ne zor birşey ya.Vallahi annelerinizin kıymetini bilin.Oğlumun yerine ben hasta olmaya razıyım.Yeterki ona birşey olmasın!
İyileşir Abla sen hiç merak etme... Umarım yarına bir şeyi kalmaz... |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
17.08.2011, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devrimcity yazmış: aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın
saçmalamayın moderatorlukte gözüm varsa burada çarpılayım durup durupken kaşınıyorsunuz ha . ______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
neserforum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.08.2011, 16:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
aykut-servis yazmış: devrimcity yazmış: aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın
saçmalamayın moderatorlukte gözüm varsa burada çarpılayım durup durupken kaşınıyorsunuz ha . |
|
↑
|
|
|
-
devrimcity
Uzman Üye
|
17.08.2011, 16:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neserforum yazmış: aykut-servis yazmış: devrimcity yazmış: aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın
saçmalamayın moderatorlukte gözüm varsa burada çarpılayım durup durupken kaşınıyorsunuz ha .
Kesin öyledir
Senin diğer siten neden silindi ? |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.08.2011, 03:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Günaydın arkadaşlar,nasılsınız?Ben biraz daha iyiyim.Oğlum iyileşti.Ama bacakları hala ağrıyormuş.Topallıyor resmen! ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
korany
Aktif Üye
|
18.08.2011, 03:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
neserforum yazmış: aykut-servis yazmış: devrimcity yazmış: aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın
saçmalamayın moderatorlukte gözüm varsa burada çarpılayım durup durupken kaşınıyorsunuz ha .
Kesin öyledir Katılıyom. Hem 13 yaşındakiler moderotör olabiliyo mu ? |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.08.2011, 04:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
korany yazmış: neserforum yazmış: aykut-servis yazmış: devrimcity yazmış: aykut az kaldı biraz daha dişini sık mod olacaksın
Kesin öyledir Katılıyom. Hem 13 yaşındakiler moderotör olabiliyo mu ?
Ya arkadaşlar bulaşmayın şu çocuğa.Durduk yerde Ramazan ayında kalp kırmaya değer mi? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.08.2011, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Naber Yusuf iyisin insaallah? ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
yusufberki
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
18.08.2011, 07:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufberki yazmış: 1bsinifiyiz yazmış: Naber Yusuf iyisin insaallah? iyi diyelim iyi olalım iş güç =P siz nasılsınız oğlunuz nasıl oldu
İyileşti ama hala bacakları ağrıyor.Öyle güzel topallıyor ki 7 yaşında bir dede sanki ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
|