Yazar |
Mesaj |
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.10.2008, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yagcibedir yazmış:
Yine Çok Güzel Bir Çalışmaya İmza Atmışsınız.Tebrik Ederim.
Slaytınız Mükemmel Olmuş.
olumlu duygularınızı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum...
|
|
↑
|
|
|
-
dumanmusa
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
31.10.2008, 12:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Meslektaşım öncelikle şunu belirtmek isterimki bir öğretmenin büyük emekler vererek hayata hazırladığı öğrencileriyle beraber geçirdiği her saniye biz öğretmenlere büyük keyif veriyor. Mustafa filmini öğrencilerinizle seyrederek o keyif veren anı yaşamışsınız. Ne mutlu. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.11.2008, 15:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dumanmusa yazmış:
Sevgili Meslektaşım öncelikle şunu belirtmek isterimki bir öğretmenin büyük emekler vererek hayata hazırladığı öğrencileriyle beraber geçirdiği her saniye biz öğretmenlere büyük keyif veriyor. Mustafa filmini öğrencilerinizle seyrederek o keyif veren anı yaşamışsınız. Ne mutlu.
Tesekkur ederim Musa bey:)
ogrencilerimle paylastigim yasadigim her an cok degerli benim icin.Eminim siz de bir egitimci olarak ayni hislere sahipsiniz. ve beni siz anlarsiniz:)
bu sene son siniftalar ve bes yilda benden bir parca gibi oldular:)
Bakalim nasil ayrilacagim onlardan:) |
|
↑
|
|
|
-
birtanecimmm
Acemi Üye
|
07.11.2008, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam siteniz çok boş olmuş anasayfaya elma şekeri ve öğretmen hikayelerini kısa sekilde anasayfaya koyup devamı diye yazıp devamına tıklayınca açılsa yazının devamı daha güzel olur böylece siteniz daha dolu olur anasayfa başarılar hocam |
|
↑
|
|
|
-
melikahmetcografya
Acemi Üye
|
11.11.2008, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: coğrafya |
|
|
değerli öğretmenler
oluşturduğum
http//www.melikahmetcografya.tr.gg
sitesine beklerim önerilerinizi beklemek üzere elbeteki salt coğrafya
selam ve başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
birtane-cim
Acemi Üye
|
13.11.2008, 13:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hocam siten çok iyi gidiyor yukarıdaki dediklerimi uygularsan daha güzel olur başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2008, 00:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birtanecimmm yazmış: hocam siteniz çok boş olmuş anasayfaya elma şekeri ve öğretmen hikayelerini kısa sekilde anasayfaya koyup devamı diye yazıp devamına tıklayınca açılsa yazının devamı daha güzel olur böylece siteniz daha dolu olur anasayfa başarılar hocam
Teşekkürler birtanecimmm çok güzel bir fikir.Bunu uygulayacağım.
Paylaşımın ve önerin için teşekkürler... |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2008, 00:43 (UTC) Mesaj konusu: Re: coğrafya |
|
|
melikahmetcografya yazmış: değerli öğretmenler
oluşturduğum
selam ve başarılar dilerim
Öğretmenim siteniz gerçekten ihtiyaca cevap veren güzel bir site olmuş.Emeğinize sağlık |
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.11.2008, 00:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: coğrafya |
|
|
mehtapkilic yazmış: melikahmetcografya yazmış: değerli öğretmenler
oluşturduğum
selam ve başarılar dilerim
Öğretmenim siteniz gerçekten ihtiyaca cevap veren güzel bir site olmuş.Emeğinize sağlık
Hocam sitemizin şu sayfasına yorumlarınızı bekleriz... Coğrafyasayfa nacizane http://silsile.tr.gg/yurdumuzu-taniyalim.htm |
|
↑
|
|
|
-
mehtapkilic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2008, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://silsile.tr.gg/yurdumuzu-taniyalim.htm
tek kelimeyle mükemmel bir anlatım olmuş.
Konumuz Sosyal Bİlgilerden tam da buydu.İmdadıma yetişti siteniz diyebilirim.Kısa ve öz tam istediğim bilgilere yer veren çok hoş bir sayfa hazırlamışsınız.Emeğinize, yüreğinize sağlık... |
|
↑
|
|
|
-
siirlerleyasamak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2008, 21:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sevgili Lütfü kardeşimi bu güzel çalışmasından dolayı tebrik ediyorum.
Ancak küçük bir üzüntüm var. Bu çalışmasının altında yer alan TÜRK ALİMLERİ, FELSEFECİLERİ, DÜŞÜNÜRLERİ adlı çalışma tarafımdan hazırlanmış olup www.bizimogretmen.tr.gg ve www.sinifogretmenimiz.tr.gg adlı sitelerimde "Türk Bilim Adamları" adıyla yayınladığım ve düzenlediğim şekliyle bire bir alınmış bir çalışmam olup sitemin adının kaynak olarak belirtilmesi gerekirdi. Sanırım sevgili Lütfü kardeşim bu durumu düzeltir. |
|
↑
|
|
|
-
silsile
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2008, 22:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siirlerleyasamak yazmış: Sevgili Lütfü kardeşimi bu güzel çalışmasından dolayı tebrik ediyorum.
Ancak küçük bir üzüntüm var. Bu çalışmasının altında yer alan TÜRK ALİMLERİ, FELSEFECİLERİ, DÜŞÜNÜRLERİ adlı çalışma tarafımdan hazırlanmış olup www.bizimogretmen.tr.gg ve www.sinifogretmenimiz.tr.gg adlı sitelerimde "Türk Bilim Adamları" adıyla yayınladığım ve düzenlediğim şekliyle bire bir alınmış bir çalışmam olup sitemin adının kaynak olarak belirtilmesi gerekirdi. Sanırım sevgili Lütfü kardeşim bu durumu düzeltir.
Özür dilerim üstadım haklısınız, en kısa zamanda düzelteceğim... |
|
↑
|
|
|
-
namazvebiz
Uzman Üye
|
24.11.2008, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ÖGRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HOCAM______________ |
|
↑
|
|
|
-
webmasterbilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2008, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dunyanin En Degerli Varliklari Olan Siz Ogretmenler! Bugun, Turk Ogretmeninin Seref Gunudur. Ona Olan Saygiyi Yenileme, Onun Yuceligini Anma Gunudur. Boyle Anlamli Bir Gunde Hepinizi Sevgiyle, Candan Kutluyoruz.
|
|
↑
|
|
|
-
siirlerleyasamak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2008, 19:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öğretmenler gününüzü kutlar, sağlık ve mutluluk dolu günler geçirmenizi dilerim.... |
|
↑
|
|
|
|