Yazar |
Mesaj |
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
09.12.2012, 08:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: İlk 30 site arasında siteminde olması sevindirici.Umarım seçilen tüm siteleri örnek sitelere eklenir.Herkeze hayırlı olsun sen hak ettin abla bu ödülü ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
09.12.2012, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Seçilen tüm siteleri gönülden tebrik ediyorum ______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2012, 09:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: gururum5 yazmış: İlk 30 site arasında siteminde olması sevindirici.Umarım seçilen tüm siteleri örnek sitelere eklenir.Herkeze hayırlı olsun sen hak ettin abla bu ödülü
Afillim benim sağol gülüm
Ayrıca Bilgi-pinari sizede teşekkürler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
halegend
Uzman Üye
|
09.12.2012, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
batterymusic
Acemi Üye
|
09.12.2012, 10:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim diğer sitem perfectgrafik.tr.gg 8. olmuş ______________ MÜZİK AŞKI BESTELER.. |
|
↑
|
|
|
-
sekerkizcandyweb
Acemi Üye
|
09.12.2012, 10:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
2 bayandan biri olduğum için kendimle gurur duydum. İlk 30'a giremedim ama olsun.. Yarışmaya katılırken bir iddiam yoktu zaten. Çünkü tasarımımın yetersiz olduğunu biliyordum. Uzun zamandır tasarımımı değiştirmeyi düşünüyordum ama henüz vaktim olmadı. Seçilen siteler arasında çok iyiler var gerçekten herkesi tebrik ediyorum. Lütfen seneye yine yapın bu yarışmayı. Güzel bir tasarım ve içeriğimle ilk 30 içerisinde ben de olucam... |
|
↑
|
|
|
-
gururum5
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2012, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekerkizcandyweb yazmış: 2 bayandan biri olduğum için kendimle gurur duydum. İlk 30'a giremedim ama olsun.. Yarışmaya katılırken bir iddiam yoktu zaten. Çünkü tasarımımın yetersiz olduğunu biliyordum. Uzun zamandır tasarımımı değiştirmeyi düşünüyordum ama henüz vaktim olmadı. Seçilen siteler arasında çok iyiler var gerçekten herkesi tebrik ediyorum. Lütfen seneye yine yapın bu yarışmayı. Güzel bir tasarım ve içeriğimle ilk 30 içerisinde ben de olucam...
Bedava sitemde bayanları görmek beni çok mutlu ediyor.Erkekler çekilin bayanlara yol açın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sekerkizcandyweb
Acemi Üye
|
09.12.2012, 10:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gururum5 yazmış: sekerkizcandyweb yazmış: 2 bayandan biri olduğum için kendimle gurur duydum. İlk 30'a giremedim ama olsun.. Yarışmaya katılırken bir iddiam yoktu zaten. Çünkü tasarımımın yetersiz olduğunu biliyordum. Uzun zamandır tasarımımı değiştirmeyi düşünüyordum ama henüz vaktim olmadı. Seçilen siteler arasında çok iyiler var gerçekten herkesi tebrik ediyorum. Lütfen seneye yine yapın bu yarışmayı. Güzel bir tasarım ve içeriğimle ilk 30 içerisinde ben de olucam...
Bedava sitemde bayanları görmek beni çok mutlu ediyor.Erkekler çekilin bayanlara yol açın
Evet aynen... |
|
↑
|
|
|
-
duetmatematik
Acemi Üye
|
09.12.2012, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: tebrikler |
|
|
seçilen bütün siteleri tebrik ediyorum..ilk 10 inş örnek sitelere eklenir. ______________ www.duetmatematik.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
blogalp
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2012, 10:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk 30 arasına kalmak gerçekten güzel.
Teşekkürler umarım örnek siteler bölümüne ekleniriz. |
|
↑
|
|
|
-
zekabilimkultur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.12.2012, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk 30da olmak güzel bir duygu Herkese başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
masterpi
Acemi Üye
|
09.12.2012, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese başarılar dilerim.benim çok büyük bi iddiam yok.yani seçilsemde seçilmesemde hayırlısı.ama eminim seçilecek olan arkadaşlar B-S nin en iyileri olacaklardır.
Hakkeden kazansın diyorum
|
|
↑
|
|
|
-
bilgi-pinari
Uzman Üye
|
09.12.2012, 10:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterpi yazmış: Herkese başarılar dilerim.benim çok büyük bi iddiam yok.yani seçilsemde seçilmesemde hayırlısı.ama eminim seçilecek olan arkadaşlar B-S nin en iyileri olacaklardır.
Sonuclar zaten aciklandi. Basligin 1. sayfasina bakarsaniz sonuclar yaziyor ______________
Destek Email: destek( at )bedava-sitem.com
|
|
↑
|
|
|
-
efsunklavuz
Aktif Üye
|
09.12.2012, 10:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım yetersizdi giremeyecegimi biliyordum ilk 30 a girenlere tebrikler ______________ |
|
↑
|
|
|
-
masterpi
Acemi Üye
|
09.12.2012, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben örnekler bölümüne eklenecek siteleri kast etmiştim.sevgili kardeşim
bilgi-pinari yazmış: masterpi yazmış: Herkese başarılar dilerim.benim çok büyük bi iddiam yok.yani seçilsemde seçilmesemde hayırlısı.ama eminim seçilecek olan arkadaşlar B-S nin en iyileri olacaklardır.
Sonuclar zaten aciklandi. Basligin 1. sayfasina bakarsaniz sonuclar yaziyor |
|
↑
|
|
|
|