Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.03.2009, 21:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar teknik bir çalışma olabilir bu sebeple hatırlarsanız geçen yılda bedava-sitemin forumuna erişim yoktu ve aynı sorun olursa kötü günler bizi bekliyor diyebilirim Sad Hiç bir bilgim yoktur bu sadece benim düşüncem ve tahminimdir kimseyi etkilemek amacım deildir sadece düşüncemi açıkladım...
Mesaj25.03.2009, 21:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

TÜHH BEEE
Mesaj25.03.2009, 22:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

yasin-36 yazmış:
TÜHH BEEE

Dünyanın sonu değil arkadaşım ... Wink
Mesaj25.03.2009, 22:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba Arkadaşlar,

Turkiye ile Almanya arasindaki yer alti kablolarindan birinde sorun olmus, kopmus yada iletim yapmiyor Bedava-Sitem ile direk alakali olmayan bir problem söz konusudur.
Sorunun giderilmesi için çalışmalar sürmekte.Sizlerden ricamız sabır ve anlayış göstermenizdir.

İyi Günler
Mesaj26.03.2009, 00:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

yeni başlık açmak istemedim, sanırım bu başlıkta soruma cevap bulabilirim, özellikle moderator arkadaşlardan cevap bekliyorum sorum şu:
ücretli olarak .com uzantılı bir domain ve hosting hizmeti almış olsak tr.gg sitemizi son haliyle aldığımız hizmete taşımak mümkünmü, bunun yolu varmıdır. yani çok detaylı bilmediğimden cahilliğimi bağışlayın, sitemizi başka bir servere taşıma imkanımız varmı?

Mesaj26.03.2009, 00:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

yok kardesim.mod degilim ama acizane cvp vermek istedim.tecrübeli arkadaslarda ekleme yapacaklardır umarım..tr.gg de yedekleme gibi bir sistem yok.onun için yapabilecegin tek sey sitende kullandıgın içerik kodlarını yeni alacagın hostingde kuracagın sistemde kullanabilirsin.yani siteni bir yere tasıyamazsın.
ama dedigin ücretli domain alıp adresi tr.gg li sitene yönlendirme ise bunu yapabilirsin.yok ben her seyimi tek bir tıkla yedekleyip diger servere yükliyeyim dersen bu yok.sayfalarındaki kodları birer kopyalayıp yeni hostinginde hazırlayacagın sayfalarına eklemek gerekecek.tabi bir cok seyi tekrar düzenlemende gerekecektir.yani arkadasım bir cok seyi sil bastan yapmalısın
Mesaj26.03.2009, 10:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Ücret

Yetkili arkadaşlar lütfen bu mesajıma cevap bekliyorum..Sizlerin kurmuş olduğu bu site içerisinde bizde firma olarak bir site yaptık..Ve bu siteyle kendimizi dyurmayı başardık..Ve şimdi sorunlar yaiıyoruz..Lütfen Bizim yaptığımız istenin herhangi bir üçreti domain,host vb varsa bunu vermeye hazırız..Bu nasıl ne şekilde yaparız..Yönetici panellerinin çok kullanışlı olduğu için devamlı nu siteden sitemizi geliştirdik. çokda güzel olduğunu sanıyoruz bizim işimizi yeterince görüyor..Site girişlerinde sorun yaşamk istemiyoruz..Dediğimiz gibi herhangi bir üçreti varsa biz bunu ödemeye hazırız..
Lütfen bu konu hakkında bilgilendirin bizi...Sitemize giremiyoruz...

Başka bir sorum daha olacak yeri olmayabilir belki ama ilgilenirseniz seviniriz.bu site üzerinden online mağza açma imkanımız varmıdır..Varsa bunu nasıl yapabiliriz..

Teşekürler...

www.linearmıhendislik.tr.gg
Mesaj26.03.2009, 10:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj26.03.2009, 19:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u94.zip programını kullanarak istediğiniz gibi bedava-sitem.com'a giriş yapabilirsiniz.

Deme, şu niçin böyle; Yerincedir ol öyle. Bak sonuna sabreyle, Görelim Mevlâ neyler! Neylerse güzel eyler!

Cümleler doğrudur, Sen doğru isen, Doğruluk bulunmaz, Sen eğri isen...
Mesaj26.03.2009, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arkadaşlar bazen sitelere giremiyorduk değil insanlar ya iframe yaparak yada başka programlardan sitesinin klik sayısını arttırdığını zanneden mahluklar bu işlemi kullanarak sitenin trafiğini arttırdıklarını zannediyorlar. Ben şu anda telefonumdan giriyorum ama bu sorun daha çok devam ederse bedava sitemden ayrılıp blogcu ya geççem. Çabucak düzelsin ya :-S
Mesaj26.03.2009, 20:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

BENDE BİRAN ONCE DUZELTİLMESİNİ İSTİYORUM ARKDASLAR CUNKU INSANLAR KAPATILDI SANIP BLOGSİTELERİNDEN YAPMAYA BASLIYORLAR
Mesaj26.03.2009, 20:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

hackerfriend yazmış:
http://www.ultrareach.com/downloads/ultrasurf/u94.zip programını kullanarak istediğiniz gibi bedava-sitem.com'a giriş yapabilirsiniz.

Sevgili hackerfriend kardeşim bu programı biraz daha açıklarmısın acaba neticede ben senin dediğini yaptım indirdim ama ekranımın sağ alt köşesinde sarı renkli kilit resmi çıktı.Programı açamadım sanırım :S
Mesaj26.03.2009, 21:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

siteye erişilememesi kötü oldu ama bu kapandığı anlamına gelmez üstelik kapansaydı şu an bu mesajları yazamıyorduk...

Tr.gg'ye girmek için bu siteye bi bakın...

www.hackerfriend.net
Mesaj26.03.2009, 21:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar bu ultra surf programını indirdim sitelerim gayet rahat açılıyor hatta bedava sitem bile.Benim merak ettiğim kendi sitemi görebilmek içinmi bu program lazım yoksa programı kurduktan sonra herkes benim siteme erişim sağlayabilirmi.eğer öyle değilse programın ne mantığı var ben kendi sitemi görmüşüm görmemişim ziyaretçi girmedikten sonra.
Mesaj26.03.2009, 22:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

afilli prıgramı caıstırınca internet explorer otomatik acılır.baskada bişey yapmana gerek yok.programı calıstırman yeterli.sonra istedigin yere gir.pro acıkken sorun yasmazsın.ayrıca bu program sizin sitelerinize ulasmanız için yani ziyaretcilerinizin normal yoldan sitenize girişi saglamaz.oda aynı yolu kullanmalı.ama editörlere girişi saglamasıda önemli en azından kodlarımızı yedklememizi saglıyor
Önceki mesajları göster: