Yazar |
Mesaj |
-
net-tr
Uzman Üye
|
12.10.2008, 09:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
japon-cocuk yazmış: Güzel Olmuş Emeğinize Sağlık Ama Pek TV Kurmayı Düşünmüyorum |
|
↑
|
|
|
-
ankete-katil
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
25.10.2008, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben justin.tv den sadece lig tv izlerim gerisi beni ilgilendirmez ______________ YEPYENİ TASARIMIMIZ VE YEPYENİ ÖZELLİKLERİMİZLE TEKRAR GELİYORUZ.. |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
26.10.2008, 10:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
paylasım guzelde peki ben televizyondan liq-tv yaynı yapmak istiyorum nasıl yaparım. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
26.10.2008, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ask-nett yazmış: paylasım guzelde peki ben televizyondan liq-tv yaynı yapmak istiyorum nasıl yaparım.
İşte Justin'den Bir Tv Yayını Alıcaksınız.
Sonra Televızyonla Bılgısayar Arasına Bır Kablo Takıcaksınız..
Veya Webcamı Televızyona Tutucaksınız..
İzliyebilicekler Yayınınızı.. |
|
↑
|
|
|
-
ask-nett
Uzman Üye
|
26.10.2008, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: ask-nett yazmış: paylasım guzelde peki ben televizyondan liq-tv yaynı yapmak istiyorum nasıl yaparım.
İzliyebilicekler Yayınınızı..
TeşekürLer.Acaba hangi kablo ismi varmıdır.Bilgisayarcıya Ne desem verir bana? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
26.10.2008, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ask-nett yazmış: net-tr yazmış: ask-nett yazmış: paylasım guzelde peki ben televizyondan liq-tv yaynı yapmak istiyorum nasıl yaparım.
İzliyebilicekler Yayınınızı..
TeşekürLer.Acaba hangi kablo ismi varmıdır.Bilgisayarcıya Ne desem verir bana? |
|
↑
|
|
|
-
kozagaragenet
Acemi Üye
|
30.10.2008, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BU SİTE ENGELLENMİŞ A.q BAŞKA NERDEN YAPABİLİRİZ BÖLE BİR KENDI TV MİİİZİİ |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
30.10.2008, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kozagaragenet yazmış: BU SİTE ENGELLENMİŞ A.q BAŞKA NERDEN YAPABİLİRİZ BÖLE BİR KENDI TV MİİİZİİ
Uslubunuza Dikkat Edin.
Www.Vidivodo.com Sitesindende Yapabılırsınız.. |
|
↑
|
|
|
-
gelresule
Aktif Üye
|
01.11.2008, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya ben yaptimda kanaalda yayinlanmiyor o nasil oluyor peki simdi ______________ Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz. Ali (r.a))
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kırma! Kalb kırmak, Allahü teâlâyı incitmek demektir.(Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh.) |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
01.11.2008, 18:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gelresule yazmış: ya ben yaptimda kanaalda yayinlanmiyor o nasil oluyor peki simdi
Kanalda Yayınlanmıyor Derken Neyı Kasıt Ettiniz ? |
|
↑
|
|
|
-
gelresule
Aktif Üye
|
01.11.2008, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yukari sayfayi aciyorum gostermiyor ama asagidakileri gosteriyor yayin yok yaziyor usteki icine 12 tane klip ekledim gosteriyor ama baska sayfa da tv var gostermiyor ______________ Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz. Ali (r.a))
Kâfir bile olsa, hiç kimsenin kalbini kırma! Kalb kırmak, Allahü teâlâyı incitmek demektir.(Ahmed Yesevî Rahmetullahi aleyh.) |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
01.11.2008, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gelresule yazmış: yukari sayfayi aciyorum gostermiyor ama asagidakileri gosteriyor yayin yok yaziyor usteki icine 12 tane klip ekledim gosteriyor ama baska sayfa da tv var gostermiyor
Sen Yayını Onlıne Yapıcaksın.
Basından Ayrılmayacaksın.. |
|
↑
|
|
|
-
gelresule
Aktif Üye
|
02.11.2008, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben yukledim fakat 100 de 38 doluyor yaziyor home sayfayi acinca
urlsini aliyorum siteye ekliyorum olmuyor ______________ Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz. Ali (r.a))
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
02.11.2008, 10:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gelresule yazmış: ben yukledim fakat 100 de 38 doluyor yaziyor home sayfayi acinca
urlsini aliyorum siteye ekliyorum olmuyor
Neyı Yukledınız ?
Yayınsa Hangı Ve Nasıl Yayın ?
Bıraz Daha Açıklayacı Bır Sekılde Anlatın. |
|
↑
|
|
|
-
gelresule
Aktif Üye
|
02.11.2008, 10:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bunlari gosteriyor baska yapacaklarim varmi acaba siteye eklemek icin
istersen alttaki linke tikla gor
http://www.justin.tv/settings?section=playlist______________ Gerçek zengin, bilgisi çok olan insandır. (Hz. Ali (r.a))
|
↑
|
|
|
|