Yazar |
Mesaj |
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.08.2008, 08:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gel Yamacıma Ulaş Amacına => Trakonya ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
mehmeteminokay
Acemi Üye
|
02.08.2008, 10:49 (UTC) Mesaj konusu: baytar |
|
|
derdime çare BAYTARIM yok dengeme destek tutki durayım şafak güneşi fermanı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı ama melke bir yandan şeytan yandan başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem derdime çare BAYTARIM yok |
|
↑
|
|
|
-
fd
Acemi Üye
|
03.08.2008, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aklımın odaları senle doldu taştıııı..... |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Marifetnamem budur halkim al alkisla basa dönsün basim olmadi. bastan dersen aldirmam bu filmi daha önce izledim sarkisi benden. ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
sizin-siteniz
Uzman Üye
|
04.08.2008, 09:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ßir Gün Siyah Renge Zor Hep KaranlIk İçimi Yakar ßemßeyazdım Kirlendim Taşandım Yuhlandım ßittim ßir Gün Al Sancım Çek Gör Sinmiş İçine Kapanmış Ağlar ßir Var ßir Yok ßedenim Tercihimde Hakkın Yatar.
Yanlış Olaßilir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.08.2008, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çirkef kafkef deme nolur TEK BASINALIGIN YOLCUSU TEK OLUR.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
deejayce
Aktif Üye
|
04.08.2008, 18:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hey keş ______________ |
|
↑
|
|
|
-
mkpasa
Acemi Üye
|
04.08.2008, 23:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kuvvete dayanamayan adalet aciz,adalete dayanamayan kuvvet zalimdir. |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.08.2008, 07:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu Benim Rapim
Bu Benim Şiirim
Bu Benim Derinim
Bu Benim Bendim
Bu Benim Eserim
Bu Benim Ta Kendim ______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.08.2008, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sen İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın aferin helal olsun işi kapmışsın... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
haldunshadefb
Acemi Üye
|
09.08.2008, 10:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dil ateştir biraz suyla södürülmesi mümkündür !!!! (((HaLdUn))) |
|
↑
|
|
|
-
seonet
Uzman Üye
Konum: don't be another, be yourself, you are more beautiful like this
|
09.08.2008, 11:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
derdime çare dünyanın en iyi baytarı gelse zooloji uzmanı gelse işe yaramas ______________
|
|
↑
|
|
|
-
metalbozkurt
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
09.08.2008, 17:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu sahibinin sesi merkeeeez.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
komik-city
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.08.2008, 12:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En Sevdiğim Sözü
Sensiz Geçen Günlerin Kazası Yok Be Sevgili______________ Sponsor aranıyor...Çok iyi bir photoshop'cu aranıyor...Rap işlerimle ilgili resimler yazılar yapabilecek biri aranıyor...Eğer yapabilecekseniz ve bunları ciddiye alan varsa mail adresimden bana ulaşsın : snack_tin( at )hotmail.com İlginizi bekliyorum...(Fiyat msn'de konuşulacaktır.) |
|
↑
|
|
|
-
ultrabs
Acemi Üye
|
10.08.2008, 18:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|