böyle bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim
ücretsiz sitenin ne kadar süre açık olacağını söyleyebilirmisiniz ben yaptıktan ne kadar süre sonra kapanıyor
böyle bir hizmet sunduğunuz için teşekkür ederim
ücretsiz sitenin ne kadar süre açık olacağını söyleyebilirmisiniz ben yaptıktan ne kadar süre sonra kapanıyor
Sayfanız, kural ihlali yapmadığınız sürece kapanmaz. Ayrıca 1 yıldan fazla süre ziyaretçi almayan sayfalar da kapanmaktadır. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
merhaba ben soru sorucaktım 11.99TRY paketi aylık diyor her aymı vericez bide istedigimiz filimleri sınırsız yükliyebiliyormuyuz jpg falan gerkmez değilmi lütfen soruma cevap veririseniz aşırı seviniri iyi günler dilerim sağlıkla kalın
merhaba ben soru sorucaktım 11.99TRY paketi aylık diyor her aymı vericez bide istedigimiz filimleri sınırsız yükliyebiliyormuyuz jpg falan gerkmez değilmi lütfen soruma cevap veririseniz aşırı seviniri iyi günler dilerim sağlıkla kalın
Sinirsiz yukleyemezsin ayrica film paylasmak t.c. yasalarina aykiri bir durumdur. ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Sinirsiz yukleyemezsin ayrica film paylasmak t.c. yasalarina aykiri bir durumdur. ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
premium pakette kampanya yapsanız da biz de .com adresine kavuşsak admin bey ______________ www.onurmobilyaa.tr.gg => YILIN TR.GG MOBİLYA SİTESİ SEÇİLDİK
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.