Güzel usta bir tasarım..
Özellikle sitenin konusuna uyduğunu görmek güzel..
Üst kısımda link takas yeri hiç güzel durmadığını belirmek istiyorum..
Alt taraflara bir yerlere saydam bir şekilde yapılan kutucuğu kodlayıp koyarsanız daha güzel durur..
Onun dışında gerçekten güzel diye söylemek zor değil..
Çok hoş bir görüntü veriyor ilk bir bakışta yani başarılar dilerim..
Hayırlısı olsun.. ______________ - Teknik Destek Personeli
Güzel usta bir tasarım..
Özellikle sitenin konusuna uyduğunu görmek güzel..
Üst kısımda link takas yeri hiç güzel durmadığını belirmek istiyorum..
Alt taraflara bir yerlere saydam bir şekilde yapılan kutucuğu kodlayıp koyarsanız daha güzel durur..
Onun dışında gerçekten güzel diye söylemek zor değil..
Çok hoş bir görüntü veriyor ilk bir bakışta yani başarılar dilerim..
Hayırlısı olsun..
Saygı değer görüşünüz beni çok mutlu etti, yorumunuz için çok teşekkürler Aktif Dost.
Küçük uyarılarınızı en yakın zamanda yerine getirmeye çalışacağım Sayın aktifdost
Teşekkürler Sizede Başarılar Dilerim..
RadyoMaskot Online ! İsteğini yolla ve istediğin müziği adınla birlikte listemize koyalım.. Durma çok eğlenceli gelenler siteden ayrılamıyor haberin olsunn
#RadyoMaskoT çok kısa sürede, yeni tasarımına geçti.Siz değerli bs ailesini bekliyoruz..
# Radyo İstek Hatlı/Otomatik yayın yapmaktadır ! [Yayın saatleri belirsizdir. (Malesef)]
#RadyoMaskoT çok kısa sürede, yeni tasarımına geçti.Siz değerli bs ailesini bekliyoruz..
# Radyo İstek Hatlı/Otomatik yayın yapmaktadır ! [Yayın saatleri belirsizdir. (Malesef)]
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.