Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj05.03.2014, 19:56 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ŞEY

Hindi-Blog yazmış:
BEN ANLADIM SAYFA LİNKLERİNİ YAZMAMIŞ O YÜZDEN TIKLIYINCA # OLUYO ANA SAYFADA KALIO Very Happy
Dediğim gibi optimize hatası. Yazılar köprülenmemiş.
Mesaj05.03.2014, 19:59 (UTC)    

Hindi-Blog yazmış:
BEN ANLADIM SAYFA LİNKLERİNİ YAZMAMIŞ O YÜZDEN TIKLIYINCA # OLUYO ANA SAYFADA KALIO Very Happy

Yanlış anlamışsın sanırım arkadaşı, url'lere # verilmemiş zaten. Tasarımın kodlarını düzgün ayıramamış belli ki Wink
Mesaj05.03.2014, 20:45 (UTC)    

TameReisProX yazmış:
Hindi-Blog yazmış:

Yanlış anlamışsın sanırım arkadaşı, url'lere # verilmemiş zaten. Tasarımın kodlarını düzgün ayıramamış belli ki Wink
Farketmez ki arkadaşın dediğine göre sayfaya ulaşamıyor. Tasarım uyarlanması hiç olmasa bile yine de sayfalara ulaşabileceği körülere ihtiyacı var
Mesaj05.03.2014, 20:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sorun şu : Adam tasarım üstü ve altını birbirinden doğru düzgün ayıramamış . İçerikde araya karışmış o yüzden böyle .
Lütfen Konu Kilit

Mesaj06.03.2014, 11:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR KÖPRÜLEMEYİ YAPTIM FAKAT OLMUYOR YARDIM EDECEK BİRİSİ VARSA SİTENİN ŞİFRESİNİDE VEREBİLİRİM. # değerlerinin hepsini değiştim köprülemeyi yaptım eğer yaomasam zaten boş sayfa acardı.
Mesaj06.03.2014, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hatalı kodlama olabilir!
Mesaj06.03.2014, 17:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen aynı şeyleri tekrarlamayın.
Ayrıca sitenizin şifresini kimseyle paylaşmayın. (moderatörler de dahil)
Tasarımı nereden aldığını özelden yazabilirsin ben tekrardan uyarlarım gerekirse.