tarik beyden memnum, cunki bedava sitenin korkulu ruyasi olan ve ziyaretcilerimizi girecegine pisman eden sacma sapan REKLAM BANERLERİNİ KALDİRDİ icin en buyuk yenilik mi bilemiyorum ama en guzel yenilik oldugunu dusunuyorum ______________
Öncelikle Merhablar .
Ben mmtarslan.tr.gg sitesinin sahibiydim . Sitem kapandıgı için Bedava-Sitem'i bırakmıştım . Şimdi yine geri döndüm . Konumuza dönersek ;
Tarık beyi hemen hemen Bizim aramıza katıldıgı günlerden beri tanıyorum ve Çok Memnunum . Bedava'Sitem'e kazandırdıkları saymakla bitmez . Tarık Usta Bedava-Sitem'in 2. Kurucusu bile sayılabilir
Bu espiriyi tuttum ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Öncelikle Merhablar .
Ben mmtarslan.tr.gg sitesinin sahibiydim . Sitem kapandıgı için Bedava-Sitem'i bırakmıştım . Şimdi yine geri döndüm . Konumuza dönersek ;
Tarık beyi hemen hemen Bizim aramıza katıldıgı günlerden beri tanıyorum ve Çok Memnunum . Bedava'Sitem'e kazandırdıkları saymakla bitmez . Tarık Usta Bedava-Sitem'in 2. Kurucusu bile sayılabilir
Olumlu bakan ve olumsuz bakan her düşünceye sonun kadar saygım var. Eğer olumsuz yazıları kaldıramayacak olsam bu anketi düzenlemezdim ama sizin gibi güzel düşüncedeki insaların güzelliği beni mutlu ediyor. Hepinize ayrı ayrı teşekkürler. (Küfür etmeyip olumsuz not verenlere de...)
Bu arada kötü olduğunu söyleyenlerin de iyileşitme adına katkıda bulunmaları için support( at )webme.com a mail atmalarını rica ediyorum: ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
uzun zamandır bedava-sitem.com girmiyorum ztn site işlerini bıraktım fakat acaba güncelleme varmı diye baktıgımda hep farklı farklı guncellemeler gördüm gerçekten tarık bey geldikten sonra dedimki bedava-sitem.com gelişecek elbette eksikler vardır mutlaka fakat her girdiğimde güncelleme görünce dedim tamam tarık bey işini çok güzel yapıyor yaptıklarını gerçekten takdir ediyorum herkese kolay gelsin iyi geceler... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
girmiyorum derken yanlış yazmışım uzun zamandır sitemle ilgilenmiyorum ve foruma nadir giriyorum olcaktı ama neyse anlayan anlamıştır yanlış yazdıgım için affedin saat gece 3:00 uykusuzluktan ölüyorum ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Bu sorulmaz bile, harikasınız Tarık Bey. ilgilenmeyi tamamen bıraktığım bir plotformdu bedava-sitem. Ama siz geldikten sonra kıpırdanmalar olmaya başladı. Memnunuz tabikide. Emekleriniz için teşekkürler.
Ya şu forumda,
Normal üyelere - Üye resmi ekleseniz moderatorlere eklediğiniz gibi.
BS - Bağımlısı rütbesine resim ekleseniz yani biraz gelişin mybb forum gibi .!
Tarık Abi bile şifre mi unuttuğum halde bana güvenerek sitemi geri verdi. Eğer bu site aktif olmasaydı o zaman bu platform da olamayacaktım. Kısacası Allah razı olsun senden Tarık Abi.. ______________ Ağızdan çıkan söz bil ki yaydan fırlayan ok gibidir. Ok gittiği yerden geri dönmez, seli baştan bağlamak gerek.
Tarık beyi hemen hemen Bizim aramıza katıldıgı günlerden beri tanıyorum ve Çok Memnunum . Bedava'Sitem'e kazandırdıkları saymakla bitmez . Tarık Usta Bedava-Sitem'in 2. Kurucusu bile sayılabilir javascript:emoticon('')
moderatör olduğum için söylemiyorum ama Tarık abi cidden çok şeyi dğeiştirdi. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.