Ulusal Kurtuluş Mücadelemizin dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 91. Yıl dönümü kutlu olsun. Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman mensuplarının ve tüm yurttaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyorum. ______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
Tarihin seyrini değiştiren, Anadolu'nun Türk ve müsüman kalacağını tüm dünyaya kanıtlayan ve de bizlere bu güzel günleri hazırlayan tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz saygı ve sevgil ile anarak 30 Ağustos Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun...
Admin Tarik
Zafer bayramı olmasın ?
Ben Cumhuriyet mi yazmışım? ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Tarihin seyrini değiştiren, Anadolu'nun Türk ve müsüman kalacağını tüm dünyaya kanıtlayan ve de bizlere bu güzel günleri hazırlayan tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz saygı ve sevgil ile anarak 30 Ağustos Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun...
Admin Tarik
Zafer bayramı olmasın ?
Ben Cumhuriyet mi yazmışım? Neyse ki başlığı doğru açmışım o zaman ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Admin Tarik
Zafer bayramı olmasın ?
Ben Cumhuriyet mi yazmışım? Neyse ki başlığı doğru açmışım o zaman
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Sorunlar için support-tr( at )webme.com adresine mail atınız!.. (at) yerine gelecek.
AdminTarik, CryEngine3, Bilgi-Pinari, Ua1905Ua, GrafikDizayn, Ciz-Dizayn, OsmanliSultanlar ve tüm BS!..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.