Yazar |
Mesaj |
-
gomerc
Uzman Üye
|
10.10.2012, 15:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
banneryayincisi yazmış: Uzun zamandır bu çalışma devam ediyor mu, sitem silindi mi? http://www.kurdelenakisin.tr.gg sitesine erişemiyorum uzun zamandır? Eğer çalışmalar bittiyse ve hala buna rağmen erişemiyorsam büyük bir problem var ki hiçbir yasağı çiğnemedim... Sitemin hiti çok güzeldi ama uzun zamandır erişim olmadığı için google'dan da düştüm. Az-çok adsense geliri sağlıyordum ama şimdi siteye erişim yok...
Eğer geçiciyse lütfen biraz hızlı olun çünkü bu bize çok zarar verdi... Hatta birçok kişinin trgg'yi bırakmasına bile yol açtığını düşünüyorum...
Merhaba.
Hiçbir site sebepsiz yere silinmez,elbet bir açıklaması vardır.
support-tr( at )webme.com 'a mail atınız.
(at) yerine @
"Haberler" başlığında "Oops." başlığını da inceleyiniz.
İyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
-
banneryayincisi
Acemi Üye
|
12.10.2012, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsbagimlisi yazmış: banneryayincisi yazmış: Uzun zamandır bu çalışma devam ediyor mu, sitem silindi mi? http://www.kurdelenakisin.tr.gg sitesine erişemiyorum uzun zamandır? Eğer çalışmalar bittiyse ve hala buna rağmen erişemiyorsam büyük bir problem var ki hiçbir yasağı çiğnemedim... Sitemin hiti çok güzeldi ama uzun zamandır erişim olmadığı için google'dan da düştüm. Az-çok adsense geliri sağlıyordum ama şimdi siteye erişim yok...
Eğer geçiciyse lütfen biraz hızlı olun çünkü bu bize çok zarar verdi... Hatta birçok kişinin trgg'yi bırakmasına bile yol açtığını düşünüyorum...
O site silinmiş kardeş Geri açmazlar.
Tamam da niye silinnmiş... E yasak çiğnenen herhangi bir durum yokki ortada? Yani reklamları kapatmadım. +18 içerik yayınlamadım. Niye kapanmış olabillirki? Moderatörler bilir mi? Yani beni aydınlatırsanız çok sevinicem... |
|
↑
|
|
|
-
banneryayincisi
Acemi Üye
|
12.10.2012, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gomerc yazmış: banneryayincisi yazmış: Uzun zamandır bu çalışma devam ediyor mu, sitem silindi mi? http://www.kurdelenakisin.tr.gg sitesine erişemiyorum uzun zamandır? Eğer çalışmalar bittiyse ve hala buna rağmen erişemiyorsam büyük bir problem var ki hiçbir yasağı çiğnemedim... Sitemin hiti çok güzeldi ama uzun zamandır erişim olmadığı için google'dan da düştüm. Az-çok adsense geliri sağlıyordum ama şimdi siteye erişim yok...
Merhaba.
Hiçbir site sebepsiz yere silinmez,elbet bir açıklaması vardır.
support-tr( at )webme.com 'a mail atınız.
(at) yerine @
"Haberler" başlığında "Oops." başlığını da inceleyiniz.
İyi forumlar.
kusura bakmayın evabınızı yeni gördüm, mail attım supporta bakalım hayırlısı İyi çalışmalar dilerim, teşekkürler cevabınız için. |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
12.10.2012, 18:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Rica ederim ne demek,hayırlısı neyse o olsun.
İyi forumlar. |
|
↑
|
|
|
-
dangerboys5561
Acemi Üye
|
16.10.2012, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: ERİŞİM SORUNU YAŞAMA |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ban4212
Acemi Üye
|
01.11.2012, 15:32 (UTC) Mesaj konusu: Karkadaşlar ben e-mail ime bildirim gelmesini istiyorum |
|
|
Yardımcı olurmusunz ftfn bekliyorum
[/i][/b] |
|
↑
|
|
|
-
aemre-c
Acemi Üye
|
17.11.2012, 14:13 (UTC) Mesaj konusu: açılmıyor |
|
|
benimde sitem açılmıyor siteye girince internet gitmiş gibi yapıyor. ayrıyeten sayfayı falan düzenlediğimiz yerdeki linke tıklayınca da açılmıyor. |
|
↑
|
|
|
-
Cheeslingames
Acemi Üye
|
30.11.2012, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
Cheeslingames
Acemi Üye
|
30.11.2012, 09:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya benim bir sorunm war profil resmi olmuo bnde resmi yükliyorum otamatik gidio lütfen bir çözüm bulsanız sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
gomerc
Uzman Üye
|
30.11.2012, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar.
Konunun amacından lütfen sapmayınız.
Bir sorununuz var ise "Genel Problemler" de başlık açarak ifade ediniz.
İyi forumlar.
En son gomerc tarafından 30.11.2012 11:33:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
efsanevisunucum
Acemi Üye
|
13.12.2012, 10:55 (UTC) Mesaj konusu: herkezin sunucusu bedavamı ? |
|