Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
22.05.2012, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Artık B-S'den Hiçbir Beklentim Yok. Siteyide Siliyorum.
Com.Nu Adresli Resim Upload Sitesi Kurdum. Gayetde Memnunum.
Ama Geride Bıraktığım Arkadaşlık,Dostluk,Çevre Yani Arkamda Kocaman Bi Yer Bırakmış Hissi Duyuyorum.
Ya Gidicem Ya Kalıcam. Ama Kesin Kararım Şu Ki B-S Bizi Kullanıyorsa Bu İş Bitmiştir Arkadaş.... ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
umitbasci
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.05.2012, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava-Sitem bedava olduğu için reklamlardan kazanmaya çalışıyor ama fazla abartmış bulunuyor. Konuyu açan arkadaş boşuna açmış; şimdiye kadar defalarca açıldı bu konular. BS reklamları kaldırmaz, Layeri de kaldırmaz. Ya host&domain alıp çile çekmeyeceksiniz yada BS' nin reklamlarına laf etmeyeceksiniz. Hem diyorsunuzki; 'onca emeğim var'. O emeğiniz garanti mi? İsteyen istediği siteyi kolayca sildiriyor, emek bu mu? Ben yaklaşık 1 ay önce BS ile bağımı kopardım, benimde emeğim vardı, en önemliside PageRankım 1di ama buna rağmen BS'yi bıraktım. Şuan bedava aldığım .in domain ve sınırsız host kullanıyorum ama en kısa zamanda com yada net domain almayı düşünüyorum. Siz de ya reklamlara katlanıp susacaksınız yada BS'yi kullanmayacaksınız. İyi günler.. |
|
↑
|
|
|
-
cevaplanansorular
Aktif Üye
|
23.05.2012, 13:50 (UTC) Mesaj konusu: asdas |
|
|
dogruuu ______________ cevaplanansorular |
|
↑
|
|
|
-
kanalbs
Acemi Üye
|
23.05.2012, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
Arkadaşlar ben 4-5 aydır yokum ancak yeni gelen pop-up reklam eskisinden daha iyi bence fazla umutsuzuz forumu tekrar kalkındırabiliriz |
|
↑
|
|
|
-
radyooloji
Acemi Üye
|
23.05.2012, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: Re: . |
|
|
kanalbs yazmış: Arkadaşlar ben 4-5 aydır yokum ancak yeni gelen pop-up reklam eskisinden daha iyi bence fazla umutsuzuz forumu tekrar kalkındırabiliriz
kanalbs benim hesabım arkadaşlar Herhangi bir sosyal ağda grup veya msn'de toplanarak bs için birşeyler düşünebiliriz bunları sitemize ziyaretçi çekmek için kesinlikle yapmamalıyız. ______________ Bedava-Sitemin İlk ve Tek Radyosu |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
23.05.2012, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben En İyisi Geri Dönmeliyim
Ya Artık Alışkanlık Olmuş Her Pc Açışımda B-s'Ye Bakıyorum Acaba Biri Mesaj Atmışmı Bana? Die
Arkadaşların Dedikleride Haklı. Aslında Birlik Olarak Kalkındırabiliriz B-s'yi. Tekrar Beraber Olup Yeniden Başlayabiliriz... ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
macigsoftline
Aktif Üye
|
|
↑
|