Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj28.03.2011, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

gelibolusporum yazmış:
tamam da peki bir videoyu herhangi bir sayfaya nasıl koyarız?Ben koydum hep o ana sayfada çıkıyor.
Wink

Kardeş googla IDM yaz indirirsin ondan sonra sitene koyarsın benceee....
Mesaj29.03.2011, 10:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

ekselanscrew yazmış:
gelibolusporum yazmış:
tamam da peki bir videoyu herhangi bir sayfaya nasıl koyarız?Ben koydum hep o ana sayfada çıkıyor.
Wink

Kardeş googla IDM yaz indirirsin ondan sonra sitene koyarsın benceee....
Ne alaka abi adam video kodunu eklerken syfa seçmeyi unutuyo sadece o kadar... onuda paylaşım61 anlattı zaten Wink
Mesaj01.04.2011, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

çözümü basit videolu bir siteye gir kopyala kodunu sonra bedava sitem . com sitesindeki sayfalarıma değiştire giriyoruz ve sonra bir sayfanıza tıklayın ve son olarakta yukarıda araç çubugundaki kaynak bölümüne tıklayarak yazı bölüme kodunuzu yapıştırabilirsiniz başarılar
Mesaj01.04.2011, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu: Bedava Siteler Arası Domain Ödüllü Yarışma!SON GÜN-SON KAYIT

Forumblog.net tarafından tr.gg bedava-sitem siteleri arasında ödüllü en güzel site yarışması başlamıştır.

Yarışma Ödüllerinden Bazıları:DOMAİN, BEDAVA REKLAM, TASARIM, LOGO vb vb.

Aşağıdaki Linke Tıkla!Siteni Ekle!Yarışmaya Katıl!HAYDİ TIKLA

SON GÜN-SON KAYITLAR-HEMEN YARIŞMAYA KATIL

http://forumblog.net/showthread.php?2410

Kendinden eminsen katılmalısın
Mesaj03.04.2011, 11:47 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Video Nasıl Ekleniyor ?

[quote="adini-sen-koy-facebook"]Arkadaşlar Ben Kendi Siteme nasıl video eklicem.

bak ilk başta kodunu alıyosun videonunn Arrow daha sonra videoyu hangi sayfaya koymak istiyorsan oranın üstüne tıklıyosun Arrow yazıların olduğu yerde üst tarafta kaynak yazıyo oraya tıklıyosun Arrow kodu yapıştırıyosun en alta Arrow kaynağa tekrar basıyosun basmassan senin yazdıkların http olarak gözükür Arrow ve son olarakta kaydeet diyosun...

ben yaptm yaptktan 1 gn sonra gözüktü video
ben sadece şarkının çalmasını istyrum videonun gözükmesini istemyrum lütfen bri de bana yardımcı olsunn Sad Embarassed
Mesaj03.04.2011, 12:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

mp3 olarak kodunu bulabilirsin veya video kutusunu video görünmeyecek şekilde kapatırsın yada o şarkıyı bilgisayarında varsa kendin upload edersin.... İlla o videonun mp3 olarak çalmasını istiyosan hiç bi yerde mp3 kodunu bulamıyosan sendede yoksa videoyu indir sonra onu mp3 e çevir (bunun için çeşitli programlarda var) sonra bi upload sitesine upload edip o kodu koy sitene...
NOT: Ben sadece böyle biliyorum başka şekil bilen varsa yazsın.. Rolling Eyes
Mesaj06.04.2011, 19:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodlarını bulunuz kaynak bölümünü açınız ekleyiniz zor mu yani bunlar
Mesaj19.04.2011, 07:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Arrow ben böyle bir site olarak vidivodoyu öneririm videonu hemen koymuyo ama hem türkçe hemde video kalitesi bol olan bir site ben size vidivodoyu öneririm Rolling Eyes
Mesaj23.06.2011, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu: embed

youtubedeki share bölümüne tıkla embed yazan yerden kodu al kaynak bölümüne yapıştır
Mesaj23.06.2011, 13:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

evt arkadaşlar burada resimli anlatımımdan faydalanabilirsiniz .. . .

umarım işinize yaramıştır . . . .
Önceki mesajları göster: