Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj03.09.2009, 23:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende bu takım sevdası ile ilgili itiraz etmiştim.ama nafile dinlemek istemiyolar.Takımları onlar için herşey sanki.Onlara ne kazandırıyor ki?Para mı? Şan şöhret mi? Sevap mı kazandırıyor! Hayır tam tersine kaybettiriyor!

Manevi duygular, dostluklar,arkadaşlıklar,aşklar vb durumlar.Bunların hepsi takımlar yüzünden yok olup gidecek!
Mesaj03.09.2009, 23:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
bende bu takım sevdası ile ilgili itiraz etmiştim.ama nafile dinlemek istemiyolar.Takımları onlar için herşey sanki.Onlara ne kazandırıyor ki?Para mı? Şan şöhret mi? Sevap mı kazandırıyor! Hayır tam tersine kaybettiriyor!

Manevi duygular, dostluklar,arkadaşlıklar,aşklar vb durumlar.Bunların hepsi takımlar yüzünden yok olup gidecek!

dogru diyorsun kardes
ben kendim fanatigin iki mislisi fanatigim bunu cogu insan bilir ama kalp kirmalar sevda ugruna baska insanlari yargilarcasina konusmalar bir insana yakismaz bu nedenle ben uzak duruyorum bu tür diyaloglardan herkesinde uzak durmasini istiyorum biz bir negatif iletiye cevap vermedigimiz sürece tartisma olmaz fakat bir kisim argo konusmayi insanlara hakaret edercesine konusmayi büyüklük saniyor sanirim bu konuda birsey diyemiyecem cünki ne düsündüklerini bilimiyorum tahmin ediyorum tahmin ederek te bir yola cikmiyacagima göre soru isareti kaliyor malesef Wink
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj03.09.2009, 23:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
hyperend yazmış:

dogru diyorsun kardes
ben kendim fanatigin iki mislisi fanatigim bunu cogu insan bilir ama kalp kirmalar sevda ugruna baska insanlari yargilarcasina konusmalar bir insana yakismaz bu nedenle ben uzak duruyorum bu tür diyaloglardan herkesinde uzak durmasini istiyorum biz bir negatif iletiye cevap vermedigimiz sürece tartisma olmaz fakat bir kisim argo konusmayi insanlara hakaret edercesine konusmayi büyüklük saniyor sanirim bu konuda birsey diyemiyecem cünki ne düsündüklerini bilimiyorum tahmin ediyorum tahmin ederek te bir yola cikmiyacagima göre soru isareti kaliyor malesef Wink

15 yaşımdayken orta okulda duyduğum ve iğrendiğim tek şey takım sevdasıydı.Sabah okula gelirsin dün akşam derbi vardır ve yenen x takımıdır. x takımını tutanlar önce gelir okula sınıfa girer ve xx yani yenilen takımı tutanla alay eder! Ne saçma bir durum.Ne alaka ya!Kaç senedir çekiyorum ben bu tarafatar takım sevdasını.Her zaman alttan aldım seimi çıkarmadım.E ama bir yere kadar.Herkes takım tutar.Ama Abartısız! ha abartılı tutuyorsan kendi aleminde tut.Gelipte negativ olarak başkasına verme o sana her zaman pozitif vermez elbet negativ patlamada yapar.
Mesaj03.09.2009, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend yazmış:
ua1905ua yazmış:
hyperend yazmış:

dogru diyorsun kardes

15 yaşımdayken orta okulda duyduğum ve iğrendiğim tek şey takım sevdasıydı.Sabah okula gelirsin dün akşam derbi vardır ve yenen x takımıdır. x takımını tutanlar önce gelir okula sınıfa girer ve xx yani yenilen takımı tutanla alay eder! Ne saçma bir durum.Ne alaka ya!Kaç senedir çekiyorum ben bu tarafatar takım sevdasını.Her zaman alttan aldım seimi çıkarmadım.E ama bir yere kadar.Herkes takım tutar.Ama Abartısız! ha abartılı tutuyorsan kendi aleminde tut.Gelipte negativ olarak başkasına verme o sana her zaman pozitif vermez elbet negativ patlamada yapar.

bizm sınıf öyle. kendi takımlarını konuşsalar iyi. üstüne gidip bide şampiyonlar ligi-uefa maçlarıylada ilgili konuşuyorlar. Very Happy Very Happy Very Happy
Mesaj03.09.2009, 23:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend@
tabiki kardes
bu anlatacagimda bir uzalasma sagliyalim Smile
Bir Besiktasli gelip bir fenerbahceliye destek cikmaz polemik icerisinde bir fenerli gelip galatasaraya destek cikmaz fener galatasaray tartismasi icerisinde bu doganin kanunu gibi birsey olmus kapali kutu bunun icin yapmamiz gereken tek birsey kaliyor abartiya kacmamak ve dengeyi iyi saglamak..
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj03.09.2009, 23:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
hyperend@
tabiki kardes
bu anlatacagimda bir uzalasma sagliyalim Smile
Bir Besiktasli gelip bir fenerbahceliye destek cikmaz polemik icerisinde bir fenerli gelip galatasaraya destek cikmaz fener galatasaray tartismasi icerisinde bu doganin kanunu gibi birsey olmus kapali kutu bunun icin yapmamiz gereken tek birsey kaliyor abartiya kacmamak ve dengeyi iyi saglamak..

evet konudan da uzaklaştık ama son birşey neden destek yerine köstek oluruz ki?

Türk'ün dostu Türk'tür.
Mesaj03.09.2009, 23:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend@
evet konuyu da toparliyim bari Mr. Green

söyle diyebilirim
bir kenarda
dostluk,kardeslik,saygi,sevgi,merhamet,iylik,sohbet,medeniyetlik varken

neden kötülük,nefret,kin,kusku,kalp kirma

bizim forumun genelinde bunu degistirmemiz gerekir bu basligi acmamin sebebi de aslinda bu
Mesaj03.09.2009, 23:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
hyperend@

söyle diyebilirim
bir kenarda

bizim forumun genelinde bunu degistirmemiz gerekir bu basligi acmamin sebebi de aslinda bu

forumda kin,kıskançlık,kalp kırma bayağı arttı.

Forum artık eski forumda değil...Issızlaştı... Rolling Eyes
Mesaj03.09.2009, 23:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

brithney-spears@
bizler sadece kaba bir degim olacak af ola
sömürmek icin forumda olmamamiz gerekir (bunu yapiyoruz demiyorum)

eskiyle avunarak gelecekten umudu kesmek olmaz
biz burdayiz bizim birbirimize verecegi destek ile eski dedigimizi tekrar yenilestirip son sürüm misali tekrar ortaya sermemiz gerekiyor espirili bir anlatim oldu Smile
Mesaj03.09.2009, 23:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

ua1905ua yazmış:
hyperend@

söyle diyebilirim
bir kenarda

mesela birileri birisinin başarısını, yaptıklatırını kıskanıp ona kin besliyor.Forumda belkide her konu ve mesajında hata arayıp onu bir yerden yakalayıp vurmayalım diyor!

Şuda var kullanıcılar hatalarını anlamıyolar!Kardeşim resmen hatalısın neden üste çıkıyorsun.Bu bizzat başıma geldi.Sen gidip bilmem kaç dolarlık photoshop programının full sürümünü paylaşırsan bu suç olmaz mı.Yaptıgın hata değil mi.Bunu sana insan gibi söyleyen birine kafa tutmak ona nefret beslersin.Her konunda o arkadaş böle dedi böle yapıyorum bazıları böle dedi.

Çok ayıb...
Mesaj04.09.2009, 00:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu konuyu açıp bu bölüm hakkındaki fikirlerimi söylememi sağladığın için teşekkür ederim ama ua1905ua dostum yanlış anlaşılmasın yazdıklarımın hepsi genele hitap etmekte ve bu bölümün bana göre nasıl olması gerektiğini belirtmekte.
bir takım sitesinin konusu olduğu için yanlış anlaşılma olmasın diye bu açıklamayı yapıyorum.
asıl anlaması gerekenlerin anlaması dileğiyle..
Mesaj04.09.2009, 00:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

hyperend@

söyledigin cümleleri forumda önceden bir baslik altinda bir yukari bir asagiya senin söyledigine yakin bir sekilde ifade etmistim photosop konusu haric,,

fakat önceden dedigim gibi birtek benim senin bir kisinin daha söylemesiyle olacak is degil bir bütünlesme olmasi gerekir

ben söz filan kimseden istemiyorum söz böyle yapacaz söyle yapacaz misali cünki verilen sözlerin tutulmadigini gördük
fakat önceden dedigim gibi serbest bölgenin kalitesini saglamak icin bizim sarf etigimiz caba bas rol oyniyacaktir yani bedava-sitem´e bir katkimiz olsun bu forumda zaman geciren bizleriz acilan her basligi her yazilan konuyu okuyacak cevapliyacak olan bizleriz yani olusacak sorunlari da yasiyan biz oluruz bu nedenle durusumuzdan taariz vermememiz gerekiyor

ben bu nednele bütün bedava-sitem ailesi icersinde kendisini görenlerden destek bu konuya destek vermesini istiyorum
Mesaj04.09.2009, 00:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

antispamteam yazmış:
bu konuyu açıp bu bölüm hakkındaki fikirlerimi söylememi sağladığın için teşekkür ederim ama ua1905ua dostum yanlış anlaşılmasın yazdıklarımın hepsi genele hitap etmekte ve bu bölümün bana göre nasıl olması gerektiğini belirtmekte.
bir takım sitesinin konusu olduğu için yanlış anlaşılma olmasın diye bu açıklamayı yapıyorum.
asıl anlaması gerekenlerin anlaması dileğiyle..

rica ederim ve estahfurullah neden yanlis anliyayimki sen dogrulari söylüyorsun fikirler farkli olabilir fakat dogrular herzaman dogru olanidir Wink

ben senin söyledigin cogu konuya katiliyorum ve söyledigin hic bir cümlede yanlis anlasilacak birsey göremiyorum

takim aski icin vurdum duymaz olan kisilerin davranislari ortada yalanmi yok dogru diyorsun
ve diyer buna benzer söyledigin cümleler hepsinde dogruluk payi var

benim bedava-sitemde suan sadece ua1905ua sitem aktif olarak mevcüt ben 2 bucuk senedir bedava sitem ailesi icindeyim ve herzaman spor sitesi uzerine yogunluk gösterdim sitemde anti fb yazilari olabilir fakat hic bir zaman hakaret edecek seviyeye cikmadim Allahima binlerce sükür olsun
ua1905ua sitesinden önce ua-galatasaray-muhabir sitem vardi ondan önce sensiz asla gs vs bu sitelerde 4 büyüklerin butun haberlerini yayinliyordum fenerbahce resimleri besiktas resimleri hata trabzonspor resimleri filan vardi

ua1905ua sitesini kurdugumda benim aslinda misyon misali amacim futbol holiganlarina (vahsete) karsi kendi basima mücadele etmeye calismakti yani fenerlimisin vur kir yik mantigin insanlara yanlis oldugunu anlatmaya calismak icin actim ve forumdaki yazdigim herseyin bunlara dayanarak düsünerek yazdim

foruma önceden söyle birsey yazmistim

örnek
2 kardes düsünün biri fanatik fenerli digeri fanatik galatasarayli derbi maci var samiyen sarac oglu nerde oldugu farketmez iki kardes yola cikti biri fener taraftari arasinda yer aldi digeri galatasaray taraftari arasinda yer aldi herzaman veya cogu zaman gördügümüz gibi laf atismalari küfürler havada ucmaya basladi
mac sonrasi iki kardes bulusarak eve gitiler sonuc ne oluyor insan varligin annesi babasi kim Adem ile Havva yani sözler yapilan holiganlik dönüp dolaniyor yapan kisiye gidiyor

yukarda yazmis oldugum örnek yazi ilk okunusta anlamasi zor olabilir anliyabileceginiz bir sekilde ifade etmeye calistim Wink
Mesaj04.09.2009, 00:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Serbest Bölge Bahane Muhabbet Şahane Felsefesiyle Bir İlgi Patlaması Yaşanıyor Bence Wink
Mesaj04.09.2009, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

chitter yazmış:
Serbest Bölge Bahane Muhabbet Şahane Felsefesiyle Bir İlgi Patlaması Yaşanıyor Bence Wink

böyle bir patlamanin olmasi dogru olabilir fakat bunun yaninda
sevgi.saygi,hos görülü olmakta gerekir diye düsünüyorum.. Wink
Önceki mesajları göster: