tabi verilen oylar belli bir kayda girip görülemediği sürece sadece süs.
yani xD bsde böle bişi mümkün olması zor
üstüne bide created by bilmem ne demişin bunu sen yapmadın ki.jskit gördüm bunu xD
hehe created by mı yazmış bi de.
tr.gg'den bunu yapabilecek adam tanımıyorum.
ben kendim denemiştim değişik bişey oldu Xd
Falzla Emin Konuşma bunmu yapabilecek kimsenin olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun antispamteam ve hf bunu yapabilecek kod bilgisine sahipler
php, veritabanı bilgisi olan varsa yapabilir tabi ona bişey demiyorum. sonucunda onlar yapabiliyosa da tanımıyorum onları yine x))
antispamteam ı tanıyorum yapacak kod bilgisine sahip değil yanlışım yoksa burda çok iyi düzeyde ajax ve php bilgisi gerek ajax hazır olsada php sini ben bile yapamıom
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.