@cixdizayn-forum, Evet kardeşim bir bakıma döndüm sayılır. Sitemi kapatırken içerik aktarımı yapacaktım fakat zamanım yoktu ben de direk kapattım. Her gün boş zamanlarımda bilgileri bilgisayara aktaracağım daha sonra işim biterse belki kapatırım.
Nasılsın, nasıl geçiyor günlerin?
İyidir abi iş güç işte nolsun .Uzun zamandır bakamıyordum bende buralara. Sen olmadığın zaman kim soracak insanlar sorularını ______________
İyıyım Aykut yoruyorum.com Ekıbine Gırdım artık orada takılıcam Forumada arada Girıyorum eski elemanda gelmis @clean-deneme Ona hosgeldın dıyorum sanada kolay gelsin sen nasılsın ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz] Yürekten Sevene Mesafe Yoktur..
@etkindizayn ve @aktif-dost,
sağolun biraz buruk hissediyorum kendimi. Rakibimiz münazarada yalan söyledi ve maçı yarı finalde kaybettik. Biraz üzgünüm bu yüzden.. ______________ İskilipli Atıf hain miydi? Necip Fazıl, CHP ve gerçekler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.