Yazar |
Mesaj |
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2013, 07:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: Günaydın nasılsın kardeşim?
İyilik gardaş kalkar kalkmaz geçtik yine pc ye hadi hayırlısı |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
24.07.2013, 07:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Valla sonumuz ne olucak bilmiyorum.
Ben bügün maça gitcem ve dinlenemedim.______________ |
|
↑
|
|
|
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2013, 08:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: Valla sonumuz ne olucak bilmiyorum.
Ben bügün maça gitcem ve dinlenemedim.
Bişey olmaz git |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
24.07.2013, 08:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2013, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem.
Oruçsan hiç gitme sonra maçı kaybedicek sizin takım gelicen buraya yine sinirli sinirli |
|
↑
|
|
|
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2013, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood yapmayın!
@denizmerkezi
En son muhammeterbas tarafından 24.07.2013 09:31:52 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
24.07.2013, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayırlı günler. ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
24.07.2013, 09:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhammeterbas yazmış: manshess yazmış: Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem.
Oruçsan hiç gitme sonra maçı kaybedicek sizin takım gelicen buraya yine sinirli sinirli
Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum... Ve destekliyorum.
Yeni oyuncular geldi ve bu bir hazırlık maçı kolay kolay yenilmeyiz, Galatasaray 15 senedir bizi Kadıköyde yenemiyor başka kim yenebilir ki?______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.07.2013, 10:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: muhammeterbas yazmış: manshess yazmış: Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem.
Oruçsan hiç gitme sonra maçı kaybedicek sizin takım gelicen buraya yine sinirli sinirli
Yeni oyuncular geldi ve bu bir hazırlık maçı kolay kolay yenilmeyiz, Galatasaray 15 senedir bizi Kadıköyde yenemiyor başka kim yenebilir ki?
Haklısınız, küçük takımlar büyük yakımları yenmeleriyle övünürler büyük takımlar ise aldıkları kupayla.Şampiyonlar liginde 0 çekiyosunuz tek teselliniz o oluyo .______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
blogdede
Uzman Üye
|
24.07.2013, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Spor konusununu kapatalım |
|
↑
|
|
|
-
torrentindiriyom
Acemi Üye
|
24.07.2013, 10:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hayırlı Günler Arkadaşlar.
Parayi aldim evin kapisini acmaya calistim ama acilmadi . Demek ki neymis para her kapiyi acmazmis |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
24.07.2013, 10:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
torrentindiriyom yazmış: Hayırlı Günler Arkadaşlar.
Parayi aldim evin kapisini acmaya calistim ama acilmadi . Demek ki neymis para her kapiyi acmazmis
Hayattan soğuttun yeminle ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
torrentindiriyom
Acemi Üye
|
24.07.2013, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
denizmerkezi yazmış: torrentindiriyom yazmış: Hayırlı Günler Arkadaşlar.
Parayi aldim evin kapisini acmaya calistim ama acilmadi . Demek ki neymis para her kapiyi acmazmis
Hayattan soğuttun yeminle |
|
↑
|
|
|
-
manshess
Uzman Üye
|
24.07.2013, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknoesinti yazmış: manshess yazmış: muhammeterbas yazmış: manshess yazmış: Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem.
Yeni oyuncular geldi ve bu bir hazırlık maçı kolay kolay yenilmeyiz, Galatasaray 15 senedir bizi Kadıköyde yenemiyor başka kim yenebilir ki?
Haklısınız, küçük takımlar büyük yakımları yenmeleriyle övünürler büyük takımlar ise aldıkları kupayla.Şampiyonlar liginde 0 çekiyosunuz tek teselliniz o oluyo . |
|
↑
|
|
|
-
blogdede
Uzman Üye
|
24.07.2013, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
manshess yazmış: teknoesinti yazmış: manshess yazmış: muhammeterbas yazmış: manshess yazmış: Gidiceğimde birde oruç tutuyoruz orada açmak daha kötü olucak, ben Annem'in yaptığı yemekleri hiç bir şeye değişmem.
Haklısınız, küçük takımlar büyük yakımları yenmeleriyle övünürler büyük takımlar ise aldıkları kupayla.Şampiyonlar liginde 0 çekiyosunuz tek teselliniz o oluyo .
Ne alaka büyük takımsa Galatasaray'ın o kadar sene Kadıköyde yenmesi lazım... Bizi Chelsede yenemedi, Fenerbahçe - Gaziantep 4-3 şampiyonluk maçı yaz youtubeye Fenerin büyüklüğünün nereden geldiğini anlarsın
Neyse konuyu kapatalım ya spor konuşmak yasaktı değil mi ?
Evet Manshess |
|
↑
|
|
|
|