Merhabalar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Merhaba arkadaşlar '' support-tr '' fark ettiniz mi ? bilmiyorum ama sitesi silinmiş.. ve anadolulular dediği gibi support-tr webmeye ait odev-arsivleri online oluyor hep burda burada.. selametle ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
En son ciz-dizayn tarafından 01.11.2012 16:57:06 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Merhaba arkadaşlar '' support-tr '' fark ettiniz mi ? bilmiyorum ama sitesi silinmiş.. ve anadolulular dediği gibi support-tr webmeye ait odev-arsivleri online oluyor hep burda burada.. selametle
ben hiç paylasim61 i görmedim...şu anda fark ettim moderatör olduğunu
Herkeze İyi Akşamlar Nasılsınız ? ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
bende iyiyim saol ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Bs-Bağımlısının konu açması ilginç değil mi @baslangic-sayfam.
Anladın mı demek istediğimi.
İyi akşamlar cümleten..
Tam olarak anlayamadım neyi kastettiğini ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Moderatörlük görevim bitti arkadaşlar olmadı anlaşamadık. Herkese herşey için teşekkür ediyorum bu forumda ki son ziyaretimi şuan gerçekleştiriyorum herkes kendine iyi baksın sağlıcakla kalın....
Bu aralar, Bedava-Sitem'de neler oluyor?
Anlamadım gitti.. İmagerial ve Balikesirerdek bunları unutamadan sen gidiyorsun abi ne iş? valla anlıyamadım... ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.