Yazar |
Mesaj |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.08.2008, 21:54 (UTC) Mesaj konusu: İlgilenilmeyen Siteler İle İlgili Bir Öneri... |
|
|
Merhaba !
Bir blog sitesi açma servisinde gördüğüm şu kural hoşuma gitti ve bedava-sitem'de de neden olmasın dedim. İşte o servisteki bir kural:
Alıntı: * Açıldığı anda ilk 15 gün içerik girilmeyen, içerik girilen bloglarda da 45 gün güncellenmeyen blog hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.
bizde bunu kendimize göre uyarlayarak şu şekilde yapsak:
Alıntı: *Açıldığı anda ilk 30 gün site içeriğini hiç değiştirmeyen, içerik eklendiği halde 90 gün login olmayan site hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.
En azından yukarıda yazdığım şekilde bir kural olsa bazı sitelerden daha kaliteli sonuçlar çıkacağını düşünüyorum...
İyi eğlenceler... ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
 |
-

net-tr
Uzman Üye
|
18.08.2008, 22:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Katılıyorum
Baskaları Tarafından Degerlendırme Sansı Olmak Amacla Sılınır
Ama ;
Bunu Bır Lısteye Aktarsalar Yonetıcıler Guncel Olarak Lıstelese , Kım KaParsa Onun
Bedava Sıtemde Boyle Bırseyın Olacagını Pek Zannetmıyorum
Ama Insallah Olur  |
|
↑
|
|
 |
-

cevdetprizrenli
Uzman Üye
|
18.08.2008, 22:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: İlgilenilmeyen Siteler İle İlgili Bir Öneri... |
|
|
trggcanavari yazmış: Merhaba !
Bir blog sitesi açma servisinde gördüğüm şu kural hoşuma gitti ve bedava-sitem'de de neden olmasın dedim. İşte o servisteki bir kural:
Alıntı: * Açıldığı anda ilk 15 gün içerik girilmeyen, içerik girilen bloglarda da 45 gün güncellenmeyen blog hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.
Alıntı: *Açıldığı anda ilk 30 gün site içeriğini hiç değiştirmeyen, içerik eklendiği halde 90 gün login olmayan site hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.
En azından yukarıda yazdığım şekilde bir kural olsa bazı sitelerden daha kaliteli sonuçlar çıkacağını düşünüyorum...
İyi eğlenceler...
Katiliyorum cok guzel bir kural!..  |
|
↑
|
|
 |
-

gencfbcafe
Uzman Üye
|
18.08.2008, 23:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Selin Bence Bildir Bunuda Çok Güzel Bir Öneri Böylece Fenerbahce.tr.gg Adıda Boşa Çıkar Ben Kaparım Hemen:D ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

sizin-siteniz
Uzman Üye
|
19.08.2008, 08:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Güzel ßir Öneri
Düşünüleßilir
İyi Eğlenceler______________  |
|
↑
|
|
 |
-

kraliyetailesi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Süper bir öneri. ama bu siteleri ilk gelen kapar hesabı olmasın bir anket bir açık arttırma gibi bişe düzenlensin. Yani sıfıra sıfır elde var sıfır hesabı oluyo ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

ustliste
Acemi Üye
|
19.08.2008, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Askere gidenler veya buna benzer duruma düşenler ne olacak ? Benim kuzen askere gitti, mahrumiyet bölgelerinden birisinde yapıyor ve tam yedi aydır bilgisayara el süremediğini biliyorum. Biraz anlayışlı olun. |
|
↑
|
|
 |
-

ugraburaya
Uzman Üye
|
19.08.2008, 11:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence de harika...______________  |
|
↑
|
|
 |
-

mutiekmek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 12:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede güzel bi şey ekleyeyim sitesinin silineceği bu kişiye birkaç gün önceden mesajlada bildirilir ve karşı tarafta en azından silinmemesi için bişey yapabilir  |
|
↑
|
|
 |
-

siteturka
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

piriketseverler
Uzman Üye
|
19.08.2008, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

trggcanavari
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 15:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
piriketseverler yazmış: * Açıldığı anda ilk 15 gün içerik girilmeyen, içerik girilen bloglarda da 45 gün güncellenmeyen blog hesapları başkalarının değerlendirebilmesi amacıyla silinir.
Bu şekilde olacağını sanmıyorum. 45 gün çok çok az bir zaman dilimi. Senelik olarak yapılabilir oda içinde hiçbir şey olmayan açıldığı gibi bırakılan siteler için. Güncelleme yapılmıyor diye site silinmez. Sitemizi açarken böyle bir şart olmadığı için zaten yasal bir durum değil.
Farkındaysan ben onu şı şekilde değiştirip yazdım :
benim burda söylemek istediğim belirli bir zaman belirtmek değil , ister 3 ay sonra ister 10 ay sonra olsun ama silinsin... ______________ http://TRGGCANAVARI.TR.GG => Hakkımda bir yazı yazdım okuyunuz. |
|
↑
|
|
 |
-

photoshopar
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ustliste yazmış: Askere gidenler veya buna benzer duruma düşenler ne olacak ? Benim kuzen askere gitti, mahrumiyet bölgelerinden birisinde yapıyor ve tam yedi aydır bilgisayara el süremediğini biliyorum. Biraz anlayışlı olun.
Böyle kişilerde bildirme aracı olsun.Mazeret açısından..
Yani mesela ben askere gidiyorum bu site şu kadar vakit güncellemem olanaksız.Yani mazeretsiz siteler o şekilde silinsin |
|
↑
|
|
 |
-

zion-
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.08.2008, 19:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: İlgilenilmeyen Siteler İle İlgili Bir Öneri... |
|
|
trggcanavari yazmış: Merhaba !
İyi eğlenceler...
ama bu kural olursa besela çok sevidigimz bir arkadaşımız tatile gigittiti internetini iptal edersse login yapamaz vede silinir kaç ayda veya günnde ugraştıgı sitesi gider buda onunun unurunu kırar buda onun emege saygısını düşürüür bnece bidahada site aç deseler açmam nedeni emek verilern şeyin kıymeti 30 günmüydü der buu kural olmasın diyorum______________ [IMG]Banner+flash+Şarkı üçüde bir arada.tıkla[/IMG]
|
|
↑
|
|
 |
-

abron
Uzman Üye
|
19.08.2008, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photoshopar yazmış: ustliste yazmış: Askere gidenler veya buna benzer duruma düşenler ne olacak ? Benim kuzen askere gitti, mahrumiyet bölgelerinden birisinde yapıyor ve tam yedi aydır bilgisayara el süremediğini biliyorum. Biraz anlayışlı olun.
Böyle kişilerde bildirme aracı olsun.Mazeret açısından..
Yani mesela ben askere gidiyorum bu site şu kadar vakit güncellemem olanaksız.Yani mazeretsiz siteler o şekilde silinsin
site güncellenmiyor diye
kullanıcının mezareti ve b...
lütfen biraz daha yaratıcı fikirler düşünün.
BEDAVA-SİTEM.COM KURALLARINA UYMAYAN SİTE SİLİNİR.
GÜNCELLENMİYO DİYE SİTE SİLİNEMEZ(sebebi olsun olmasın) ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
 |
|